Cluj: De luni, circulatia tramvaielor 100 si 102 se suspenda pentru lucrari. Cu ce se poate calatori

Updated on iulie 5, 2014

Reprezentanții Companiei de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca anunță că, începând de luni, 7 iulie, de la ora 21.00, se suspendă circulația tramvaielor pe linia 100 si 102.

tramvai-123

Între orele 21.00 – 23.00, vor circula autobuze pe linia 100. Circulația se suspendă ca urmare a începerii lucrărilor la noul pod peste râul Nadăș ca urmare a modernizării tramei stradale de acces la zona industrială.

Din 8 iulie, linia 100 va fi deviată până la încheierea lucrărilor, după cum urmează:
– spre B-dul Muncii, pe traseul: P-ta Garii – G. Bruno – Maramureșului – Oașului;
– spre Piața Gării, pe traseul: B-dul Muncii – Oașului – Maramureșului – G. Bruno, cu stație pe latura sudica a P-tei Garii in vecinatatea peronului de tramvai. (sursa: voceatransilvaniei.ro)

Posesorii de abonamente pe linia 102 vor putea călători până în Piața Gării cu linia 101 de tramvaie, iar în continuare cu linia 100 de autobuze.

Linia 26 de autobuze va avea la dus traseul deviat din Piața M. Viteazul pe str. Dacia – Horea – P-ta Garii – G. Bruno – Maramuresului – Oasului iar la intoarcere din str. Oasului pe str Maramuresului – G. Bruno – P-ta Garii – Burebista – Traian – Dacia.

Liniile metropolitane M37, M38 si M39 vor avea din P-ta Garii traseele deviate in ambele sensuri pe str. G. Bruno – Maramuresului – Oasului;

error: Content is protected !!