O firma din Cluj construieste soseaua de coasta a Constantei

Updated on august 26, 2015

Societatea Tecte SRL din Cluj-Napoca a fost selectată de Primăria Constanţa pentru realizarea primului tronson al şoselei de coastă.

Primul tronson al şoselei de coastă, ce va face legătura între Portul Tomis şi plaja Modern, va avea o lungime de 2,7 kilometri. Întreaga şosea de coastă va avea 11 kilometri şi va face legătura cu staţiunea Mamaia.

Şoseaua de coastă, care ar urma să fie construită la nivelul plajei, va avea două benzi, dar va exista şi o zonă pietonală şi una destinată bicicliştilor, informează ziuaconstanta.ro

1

Tecte SRL a luat fiinţă în anul 2013 şi are sediul social în municipiul Cluj-Napoca, strada Ion C. Brătianu, potrivit Registrului Comerţului, consultat pe 25 august 2015. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei.

Asociaţii societăţii sunt: Edilcostruzioni Group SRL, cu sediul social în Italia, Montorio Al Vomano (TE), cu 6 părţi sociale (33% din capitalul social), reprezentat de Polisini Maurizio, Tecno Appalti SRL, cu sediul social în Italia, Montorio Al Vomano (TE), cu 8 părţi sociale (34% din capitalul social), reprezentat de Cantagalli Antonio, D’Adiutorio Appalti E Costruzioni SRL, cu sediul în Italia, Montorio Al Vomano (TE), cu 6 părţi sociale (33% din capitalul social), reprezentat de D’Adiutorio Carlo. Administratorul societăţii, care se ocupă de „lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor“, este Marcacci Tiberio, născut pe 7.04.1973, în Italia. În anul 2013, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri zero.

error: Content is protected !!