(Foto/Video) Furtună puternică la Turda, Someşu Rece şi Aghireşu Fabrici. Copaci căzuți, gospodării inundate. O viitură a facut prăpad în localitatea Poieni unde două zile oamenii din trei sate au rămas izolați

Updated on iunie 14, 2020 Furtuna și-a făcut din nou prezența la Cluj. Pompierii au intervenit sâmbătă seara, în localităţile Turda, Someşu Rece şi Aghireşu Fabrici. Au înlăturat arborii căzuţi şi au ajutat la gospodăriile inundate.

Apelurile au început să fie realizate începând cu ora 21.20, a susţinut purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.
(Foto/Video) Furtună puternică la Turda, Someşu Rece şi Aghireşu Fabrici. Copaci căzuți, gospodării inundate. O viitură a facut prăpad în localitatea Poieni unde două zile oamenii din trei sate au rămas izolați 1
(FOTO: Turdanews)

Au fost intervenţii în Someşul Rece ca urmare a unui fulger care a lovit un stâlp de telegraf. Pentru a scoate apa dintr-o gospodărie inundată de pe raza localităţii Aghireşu Fabrici şi pentru a degaja un arbore căzut pe DJ 107T, între Tarniţa şi Mărişel, anunță Adevarul.

În municipiul Turda au fost aproximativ şapte locuri unde a fost solicitată intervenţia pompierilor pentru a scoate apa din subsoluri și pentru a elibera arborii doborâţi de fenomenele meteo extreme, a mai precizat Biriş.

Video Furtună Turda:

Video Furtună Turda:

TVR anunță că o viitură puternică a facut prăpad în localitatea Poieni unde două zile oamenii din trei sate au rămas izolați. Singura lor cale de acces, un podet improvizat, a fost blocată de ape.

Localnicii spun că au avut noroc, podețul nu era circulat când a venit viitura.

Podețul a fost improvizat acum o lună și jumătate după ce podul care făcea legătura între localitate și drumul național 1 s-a surpat sub greutatea mașinilor de mare tonaj care îl tranzitau zilnic.

Podul rupt la începutul lui mai are peste 70 de ani vechime.

Așa s-a văzut furtuna de la Cluj:

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!