Updated on decembrie 10, 2018 Târgul de Crăciun din campusul USAMV s-a deschis astăzi. În căsuțele amplasate pe platoul din fața Aulei ”Mihai Șerban” puteți găsi numeroase produse ecologice și tradiționale.
Acestea provin din producția proprie sau a producătorilor locali.
„Dulcețuri – de lapte, soc, coacăze, trandafiri, ceaiuri, sare cu verdețuri, miere de salcâm, polifloră, cu miez de nuncă, polen, tinctură de propolis, siropuri de mentă, brad, soc sau ghimbir, cătină cu miere, sucuri naturale, vin de zmeură, mure sau măceșe, ciuperci murate, telemea, caș de oaie și vacă, telemea maturată, cârnați tradiționali afumați, salam, caltaboși, cornulețe, gogoși, cozonac și prăjitură cu mere se numără printre bunătățile cu care au venit producătorii locali.
De asemenea, a fost amplasat și un grătar, pe care se prepară virșli, iar astăzi ne-am bucurat de prezența lui Paul Siserman „The Inkchef”, care a deschis târgul.
Vă așteptăm cu drag la Târgul de Crăciun, care este deschis până vineri, zilnic, între orele 10.00 – 18.00!”, anunță organizatorii.