Revine la Cluj? Dan Petrescu s-a întâlnit cu un jucător important de la CFR Cluj.”M-am întâlnit cu Dan Petrescu, dar nu la stadion, ci la un restaurant, la prânz. Sincer…”

Updated on noiembrie 17, 2018 Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, s-a întâlnit cu Dan Petrescu. Cei doi nu au discutat însă despre o eventuală revenire a antrenorului la Cluj.

“M-am întâlnit cu Dan Petrescu, dar nu la stadion, ci la un restaurant, la prânz. Sincer, nu am vorbit deloc despre CFR, am vorbit despre experienţa lui din China. Avem antrenor, suntem pe primul loc, suntem bine şi în Cupa României”, a declarat Mario Camora, citat de prosport.ro.

Revine la Cluj? Dan Petrescu s-a întâlnit cu un jucător important de la CFR Cluj."M-am întâlnit cu Dan Petrescu, dar nu la stadion, ci la un restaurant, la prânz. Sincer...” 1

Fostul tehnician al campioanei CFR, Dan Petrescu, a aterizat joi la Cluj pentru a urmări meciul dintre reprezentativa U21 a României şi cea similară a Belgiei. Există zvonuri conform cărora Petrescu a profitat de ocazie pentru  a se întâlni şi cu oficialii CFR-ului.

Pentru moment, Petrescu este în continuare antrenorul chinezilor de la Guizhou, dar există şanse mari să rămână liber după ce formaţia a retrogradat în eşalonul secund.

error: Content is protected !!