Cluj: Cine a primit o adresă asemănătoare pt parcare pe trotuar în Cluj cum a procedat? Eu sunt din Braşov … am găsit totuşi un loc pe trotuar vis-a-vis de hotel şi am parcat….”

Updated on mai 9, 2018 Un brașovean aflat în Cluj la nuntă a primit o somație de la Poliția Locală pentru parcare neregulamentară.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj,Ionuț Prigore a scris: „Bună ziua. Cine a primit o adresă asemnănătoare pt parcare pe trotuar în Cluj cum a procedat? Eu sunt din Braşov, am fost doar Duminică 06.05.18 în Cluj la o nuntă la Grand Hotel Napoca, parcarea hotelului era plină, pe trotuare la ora respectivă la fel de plin, am găsit totuşi un loc pe trotuar vis-a-vis de hotel şi am parcat.

Cluj: Cine a primit o adresă asemănătoare pt parcare pe trotuar în Cluj cum a procedat? Eu sunt din Braşov ... am găsit totuşi un loc pe trotuar vis-a-vis de hotel şi am parcat....” 1

Este vorba despre HCL Nr. 61/2014 care interzice staţionarea pe trotuar. Semn nu este de oprire interzisă. Pe verso al adresei respective scrie că este necesar ca în 3 zile să comunic datele personale pentru întocmirea PV de constatare (azi cel târziu).

Ce se poate întâmpla dacă nu comunic datele (nu că asta aş dori Cluj: Cine a primit o adresă asemănătoare pt parcare pe trotuar în Cluj cum a procedat? Eu sunt din Braşov ... am găsit totuşi un loc pe trotuar vis-a-vis de hotel şi am parcat....” 2? Există vreo cale de atac a prezentei înştiinţări? Mulţumesc”.

Paul Han Poti sa nu faci nimic! Cluj: Cine a primit o adresă asemănătoare pt parcare pe trotuar în Cluj cum a procedat? Eu sunt din Braşov ... am găsit totuşi un loc pe trotuar vis-a-vis de hotel şi am parcat....” 3😂Cluj: Cine a primit o adresă asemănătoare pt parcare pe trotuar în Cluj cum a procedat? Eu sunt din Braşov ... am găsit totuşi un loc pe trotuar vis-a-vis de hotel şi am parcat....” 3😂
Ionut Bal Si va ramane proprietarul autovehicolului cu amenda pe impozit daca nu comunica
Jozsef Kovacs Trebuie sa platesti amenda
Toma Zoltan Daca nu cominicati datele, se va intocmi proces verbal pe numele detinatorului autoturismului!
Sincer, mai bine mergeti la adresa specificata si poate baietii o sa fie intelegatori si o sa va scape cu un avertisment!
Daniel Litvin Si daca da amenda pe numele cui figureaza masina, faci contestatie si castigi ..
Horatiu Neagos 1. Trebuie sa platiti amenda 2. Oare v-ati gandit ca poate ati blocat accesul in curtea sau in imobilul unui locatar
3. Stau in apropiere si frecvent in weekendurile cu nunti la napoca ni se blocheaza accesul in curti datorita celor care parcheaza
Mircea Paşcalău Din cate stiu eu…in legislatia rutiera , ai voie sa parchezi pe trotuar cu conditia sa ramana 1 m distanta loc pt pietoni si sa nu fie vreun indicator care interzice parcarea pe trotuar.
Bogdan-Claudiu Moga Daca nu se declara soferul face Politia Locala identificarea proprietarului si intocmeste procesul verbal in lipsa, iar apoi este trimis prin posta la adresa proprietarului. Asadar iti vine acasa peste 4-5 luni procesul verbal.
Budiu Alin daca nu comunici datele o sa vina amenda dupa cateva luni la adresa respectiva si ai de atunci 48 ore sa platesti jumatate din amenda.
error: Content is protected !!