Updated on aprilie 15, 2016 Inspectorii sanitar veterinari au confiscat astăzi zeci de kilograme de carne care ar fi trebuit să ajungă la un eveniment cu aproape 200 de invitaţi.
[ads1]
Conform descoperirilor făcute de inspectori animalele erau sacrificate în condiţii greu de imaginat, iar carnea transporatată în dube şi vândută fără aviz. Pentru a nu atrage atenţia, reţeaua vindea carnea noaptea şi doar anumitor persoane.
Inspectorii DSV susţin că pentru a nu atrage atenţia autorităţilor, marfa se vindea doar în anumite cercuri.
Animalele erau sacrificate în mai multe puncte din Cluj, printre care o şură dintr-o gospodărie din localitatea Sânnicoară. Acolo autorităţile au descoperit o instalaţie improvizată, informează digi24.ro
[ads2]
Ioan Oleleu, director DSVSA Cluj: „Cel puţin după primele investigaţii cred că vorbim de o reţea bine pusă la punct . Carnea ajungea în diverse locuri, era destinată consumului public.”
Autorităţile sanitar-veterinare şi poliţiştii continuă cercetările. Acum vor să afle şi punctele în care a ajuns carnea fără aviz sanitar-veterinar.