Cluj: Florestenii ies in strada pentru a protesta impotriva fermei de pui. Vezi ce spune primarul:

Updated on august 12, 2015 Locuitorii din Florești sunt deciși să protesteze pentru închiderea fermei de pui din localitate.

Mirosul insuportabil, exacerbat de temperaturile caniculare de-afară, precum și incapacitatea autorităților de-a rezolva această chestiune i-au determinat pe floreșteni să-și facă singuri dreptate.

Astfel, aceștia au început să se mobilizeze pe Facebook în vederea organizării unui protest. Acesta este programat să aibă loc vineri, 18 septembrie, între orele 17:45pm – 20:45, pe traseul Ferma de pui – Primăria Florești – Prefectura Cluj -DSP Cluj – Garda de Mediu – Consiliul Județean Cluj.

 

Oamenii au încercat să găsească sprijin și la Primărie în vederea rezolvării problemei legate de ferma de pui, însă primarul Horia Șulea le-a explicat că nu există certitudinea că halele respectivă vor fi mutate.

”Chiar daca nu voi reusi relocarea, asta e ! Nu le poti face pe toate singur, fara nici un sprijin, cand toti sunt impotriva ta! Sunt realist! Ma voi zbate dar poate va fi un insucces. Asta e !

Din 10 chestii propuse imi vor iesi rezolvate 8 sau 9. Sau 7! Eclipsate? Ati fi preferat cu fostul transportator, in bezna, in noroaie, fara scoala, fara gradi, praf si mizerie, dar fara ferma?

Sa fim seriosi! Oamenii vad si simt. Sa ii multumesti complet e teribil de greu! Si oricum, repet, mai e un an. Un an din patru in care primele 20 de luni am scos primaria din datorii (…)

Vreau sa mut ferma pt ca iubesc Florestiul si imi pasa de floresteni cum celor dinainte de au lasat situatia asta nu le-a pasat deloc si nu pt a avea inca 2 mandate!”, a scris Șulea pe pagina sa de Facebook și preluat de citynews.ro.

Nu este prima dată când primarul le răspunde celor care-i cer să mute ferma dintre blocuri. În urmă cu câteva luni, Șulea îi sfătuia pe cei nemulțumiți să se adreseze Gărzii de Mediu, cea care eliberează autorizația de funcționare a societății respective, deoarece ”ferma, din păcate, nu e a administrației locale floreștene, e o proprietate privată”.

error: Content is protected !!