Cluj: Carne expirata la Untold Festival vanduta de un restaurant. Vezi ce amenda a primit de la DSV:

Updated on august 6, 2015 În timpul UNTOLD Festival, inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare (DSV) Cluj au efectuat controale la toate unităţile de alimentaţie deschise în apropierea locurilor în care erau organizate evenimente şi unde se aflau scenele pentru concerte. Cea mai mare amendă, de 45.000 de lei, a fost aplicată unui bistro aflat într-unul din punctele centrale ale municipiul Cluj-Napoca.

“Am făcut verificările înainte ca produsele să fie puse în vânzare. Inspectorii au descoperit produse din carne de o calitate îndoielnică, care erau expirate. Au mai fost găsite nereguli şi la alte unităţi, dar pentru lucruri minore, nu s-a mai descoperit nimic atât de grav”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei, directorul executiv al DSV Cluj, Nicolae Pivariu.

În total, inspectorii DSV Cluj au aplicat în timpul acestui control şapte amenzi, în valoare de 56.200 de lei şi au fost confiscate 637 kilograme de carne.

Controlul a vizat toate unităţile alimentare publice, în jur de 45, care au avut legătură cu Festivalul Untold sau care se aflau în proximitatea zonelor de desfăşurare a concertelor.

error: Content is protected !!