Cluj. Tineri din Spania la Untold Festival: ”Initial am vrut sa venim la Electric Castle”

Updated on august 3, 2015 Zeci de mii de tineri din toată lumea au venit weekendul trecut la Untold Festival, unde au făcut show-uri de neuitat Dimitri Vegas&Like Mike, Avicii, Armin van Buuren şi David Guetta. Atmosfera a fost, ca şi numele festivalului, de poveste. O spun şi doi tineri veniţi din Spania, Sandra Muriel şi Victor Simon, un cuplu care a studiat la Cluj.

”Iniţial, am vrut să venim la Electric Castle, dar era prea devreme pentru noi. Nu aveam timp în acea perioadă şi atunci am căutat altceva şi al ales Untold”, spune Sandra Muriel, o tânără de 22 de ani, venită din Spania în Cluj.

”În vară am fost la Electric Castle. A fost aşa de uimitor, ne-au plăcut foarte mult artiştii. Anul ăsta am avut nişte economii şi am zis să venim înapoi în oraşul unde am studiat. Iniţial, am vrut să mergem la Electric Castle, dar era prea devreme pentru noi să venim. Nu am avut timp în acea perioadă şi atunci am căutat un alt festival. Am ales Untold. Din prezentări n.r. de pe internet) părea mare, cu artişti care ne plac”, a spus Sandra, citata de adevarul.ro.

646x404

David Guetta, Avicii, John Newman şi Gramatik sunt preferaţii lor. ”Gramatik l-am descoperit anul ăsta şi ne-a plăcut”, adaugă Sandra. ”La untold am fost şi alţi artişti (n..r la concerte)”, o completează Victor.

error: Content is protected !!