Cluj: „Ar fi fost cel mai prost furt din istoria Clujului”. Intorsatura de situatie in cazul generatorului furat din centrul orasului

Updated on iulie 13, 2015 Situație neașteptată în cazul generatorului furat în luna mai din centrul orasului. Este vorba de 3 studente din Belgia care au observat generatorul și au crezut că este abandonat. Deoarece aveau nevoie de un astfel de aparat pentru un chef în aer liber, l-au luat.

Păgubiții și-au retras plângerea: ”Am realizat că a fost o prostie cauzată de diferențele culturale”.

După ce Mădălin Potoroacă, unul dintre organizatorii acțiunii de curățenie în centru Clean Cluj, a publicat pe internet pozele cu trei tinere care cară cu seninătate generatorul folosit la acțiune din Piața Unirii, o persoană l-a contactat și i-a spus le-a văzut pe fete în zona căminelor de lângă Facultatea de Științe Economice.

hoate_generator_660x330_83175200

Organizatorul Clean Cluj a anuntat Poliția, iar un echipaj a mers in zonă si a găsit generatorul lângă căminul Economica de pe strada Alexandru Vaida Voievod, scrie clujust.ro si preluat de realitatea.net.

În fața polițiștilor, tinerele au declarat că sunt studente din Belgia venite prin programul Erasmus  la Cluj și că au observat generatorul în Piața Unirii si au crezut ca e abandonat.

Generatorul a stat 15 zile in stradă si nu l-a luat nimeni. Au mai spus că aveau o petrecere pe deal a doua zi, dar au renunțat la ideea de a-l căra până acolo când au văzut cât de greu este.
Polițiștii au renunțat să le întocmească dosar penal pentru că organizatorii evenimentului Clean Cluj și reprezentanții RADP, proprietara generatorului, și-au retras plângerile.

”Am realizat că a fost o prostie cauzată de diferențele culturale. Nu a fost intenție de furt căci dacă era, ar fi fost cel mai prost furt din istoria Clujului. Au mers pe jos cu generatorul din centru până lângă Iulius Mall”, a spus Mădălin Potoroacă.

error: Content is protected !!