Cluj: OZN deasupra padurii Hoia-Baciu. Video postat ieri pe Youtube:

Updated on mai 15, 2015

Video-ul a fost postat ieri pe youtube.com de Evie Townley. Fals sau Adevarat?

Un nou obiect misterios a fost filmat deasupra pădurii Hoia-Baciu. O lumină puternică pare că plutește deasupra pădurii fără a se mișca.

În zonă au fost semnalate, încă din anii ’60, fenomene stranii precum suntele ciudate şi OZN-uri, iar în 2013 mai multe publicaţii străine inclus pădurea în topuri ale celor mai înfricoşătoare locuri de pe glob.

Primul eveniment major a fost semnalat în data de 18 august 1968, când pe cer, deasupra Pădurii Baciu, a apărut un OZN. Imaginile cu straniul obiect, precum şi o serie de rapoarte au fost prezentate institutelor de cercetare din Europa şi SUA. Nimeni nu a reuşit însă să dea o explicaţie cu privire la producerea fenomenului.

„Pădurea Hoia-Baciu rămâne un teritoriu insuficient elucidat, care va putea fi studiat inclusiv de generaţiile viitoare. (…)Pădurea Hoia-Baciu este unul dintre cele mai active puncte pe plan mondial, poate cea mai activă zonă în care se produc fenomene neobişnuite”, declara pentru adevarul preşedintele Societăţii Române de Parapsihologie, prof. univ. dr. Adrian Pătruţ, din Cluj-Napoca.

error: Content is protected !!