Photo Romania Festival aduce la Cluj peste 100 de evenimente

Updated on mai 13, 2015

Photo Romania Festival aduce la Cluj 10 zile de expoziții, conferințe, ateliere și concursuri de fotografie, între 15 și 24 mai.

Festivalul este cel mai mare eveniment de profil din Europa de Est, iar ediția din acest an include 70 de expoziții ale unor fotografi români și străini de renume internațional, peste 20 de workshopuri susținute de specialiști, de la fotografia de nud la cea de arhitectură, conferințe, concerte și alte evenimente speciale.

Gala de deschidere a festivalului va avea loc vineri, 15 mai, începând cu ora 18.00, la Casinoul din Parcul Central și va fi urmată de vernisajul expoziției Photosharp: Hall of Frames și de un concert al Trupei Byron.

Ediția din acest an va avea un număr de aproximativ 160 de invitați din țară și străinătate, fotografi renumiți și directori ai festivalurilor de profil din toată Europa.

Creat în 2010, Photo Romania Festival este cel mai mare festival de artă fotografică din România. Anul acesta festivalul se află la cea de-a 5-a ediție consecutiv și, la fel ca în anii anteriori, ne propunem ca timp de 10 zile, între 15 și 24 mai, să aducem împreună sute de fotografi și pasionați de fotografie. Festivalul este un eveniment prin care ne dorim să creștem aprecierea publicului față de arta fotografică și să promovăm manifestări artistice și culturale în domeniul fotografic.

Ediția din 2014 a umplut Clujul de fotografi și pasionați de fotografie pentru a patra oară consecutiv. Timp de zece zile, între 16 și 25 mai, festivalul a însemnat zeci de evenimente: expoziții, ateliere, dezbateri, competiții și concerte desfășurate în tot orașul.

error: Content is protected !!