Cluj: Lux la inaltime. Penthouse-uri de vanzare in Bonjour Residence!

Updated on aprilie 16, 2015 In ansamblul Bonjour Residence gasiti apartamente cu 4 si 5 camere, pe 2 niveluri, tip penthouse, cu terase generoase ce ofera o panorama deosebita asupra intregului oras, concepute pentru a oferi o oaza de verdeata si liniste la doar cateva minute de centrul orasului.

Avand suprafete utile cuprinse intre 141 mp si 159 mp, cu terase intre 62 mp si 210 mp, apartamentele tip penthouse dispun de spatii vitrate generoase indiferent de orientare, punand in valoare lumina.Preturile sunt cuprinse intre 165.000 euro +TVA si 189.500 euro +TVA pentru varianta finisat la cheie.

Finisajele alese cu exigenta, din categoria Premium includ gresie si faianta in variante diferite.Parchetul laminat cu o textura naturala contribuie la ambianta calda si primitoare caracteristica acestor apartamente. Usa metalica de la intrare, precum si cele interioare in nuante naturale sunt concepute atat pentru confortul cat si pentru asigurarea intimitatii dumneavoatra. Tamplaria ferestrelor de culoare alba la interior si a nucului la exterior, va asigura un grad ridicat de confort termic si fonic in spatiile interioare.

Bonjour-mobilat-12

Apartamentele dispun de 3 bai care sunt dotate cu instalatii si obiecte sanitare ultramoderne: rezervor WC incorporat, vas WC suspendat, cada cu hidromasaj, mobilier de baie cu lavoar de portelan, iar bateriile si accesoriile sunt din inox si portelan si au fost alese din categoria high class.

Atmosfera calda, primitoare a acestor apartamente este rezultatul unui concept modern, pentru un stil de viata sofisticat bazat pe confort si eleganta si incununeaza cu succes creatia arhitectilor si designerilor de renume, astfel incat sa se incadreze armonios in intregul ansamblului din care fac parte.

Bonjour-interior-1

Ansamblul Bonjour Residence se construieste in zona Buna Ziua, cea mai dorita locatie rezidentiala din Cluj-Napoca. Acesta va contine 600 de apartamente finisate/ semifinisate , prevazute cu locuri de parcare subterana, spatii verzi, terenuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, piateta, cladire de birouri clasa A etc.

Informatii la tel. 0740-711200, 0753053203.

Biroul de vanzari de pe str. Buna Ziua, nr. 37, este deschis de luni pana vineri intre orele 9.00 si 18.00 si sambata intre orele 9.00 si 15.00.

error: Content is protected !!