Tupeu fara margini. Un adolescent de 15 ani din Cluj a furat o masina si a intrat cu ea intr-un stalp, dar scapa basma curata

Updated on aprilie 7, 2015 De un tupeu fara margini a dat dovada un adolescent de 15 ani, din localitatea Unguras, judetul Cluj. Pus pe distractii, tanarul a furat o masina, pe care – ce-i drept – o gasise cu cheile in contact si chiar pornita.

 

Soferul o lasase asa doar pentru cateva momente, insa imprudenta sa il va costa scump. Adolescentul neindemantic s-a oprit cu masina direct intr-un stalp, iar ea trebuie acum reparata urgent, pentru ca e masina de serviciu.

Incidentul a avut loc luni seara pe o strada din Dej, potrivit stirileprotv.ro. Proprietarul autoturismului a lasat masina pornita, cat timp a intrat intr-o casa de pariuri. Nu se astepta ca intr-un timp atat de scurt sa si dispara…

Sofer: “Sunt necajit de ma doare capul…Nu mai era…Am dat telefon la politie si l-au prins intre timp pe copilul ala…”

La volanul autoturismului s-a urcat un adolescent de 15 ani. A urmat o cursa nebuna, care s-a sfarsit intr-un stalp. In goana sa, minorul a lovit si-un autoturism. Din fericire, nu a patit nimic.

Martor: “Masina era acolo si baiatul iesea afara din masina. Niste baieti care stau aici l-au prins. Nici nu a apucat sa faca vreo 2 pasi ca l-au prins.”

Dupa ce l-au imobilizat, locatarii au asteptat sa vina politia si, intre timp, la fata locului a ajuns si proprietarul masinii.

Inspector Simona Virci, purtator de cuvânt al IPJ Cluj: “Minorul este banuit ca a sustras autoturismul profitand de faptul ca partea vatamata l-a lasat cu cheile in contact, pornit.”

Pentru ca are 15 ani, politistii n-au avut cum sa ia impotriva lui nicio masura, asta desi baiatul are un cazier bogat.

error: Content is protected !!