Cluj: Zapada si frig. Vezi ce temperaturi vor fi pana la sfarsitul saptamanii

Updated on aprilie 2, 2015 Vremea va fi una deosebit de urâtă pentru această perioadă la Cluj-Napoca, cu temperaturi scăzute și intensificări ale vântului.

În Cluj, la fel ca în majoritatea zonelor din Transilvania, vremea s-a răcit considerabil în ultimele zile. Vestea rea e că temperaturile vor rămâne scăzută până la finele acestei săptămâni, astfel că Paștile catolic și Floriile ortodocșilor vor fi sărbătorite într-o atmosferă specifică mai degrabă lunilor de iarnă.

Astfel, vineri, maximele nu vor trece de 5 grade Celsius, fiind așteptate și precipitații sub formă de ploaie și, izolat, lapoviță și ninsoare, anunta citynews.ro. De asemenea, până la ora 18 va fi valabilă și avertizarea de vânt puternic emisă de ANM.

bgbgbgbgbgbg

(foto: Florin Jurchis)

Sâmbătă, vremea se va încălzi ușor, cu temperaturi ce vor atinge 7-8 grade Celsius. Se vor semnala ploi răzlețe, precum și intensificări ale vântului.

Duminică, însă, mercurul din termometre nu va trece de 4 grade. Cerul va fi noros, vântul va bate cu până la 25km/h, iar precipitațiile vor oscila între ninsori și ploi. De asemenea, la orele dimineții se va semnala și ceață.

error: Content is protected !!