Video Cluj: Vantul a rupt o bucata de tencuiala de pe Prefectura si a smuls stalpi de electricitate in Sucutard

Updated on aprilie 2, 2015 Ploaia din ultimele zile şi vântul puternic de ieri au dus la „decuparea” unei bucăţi de tencuială de pe clădirea Prefecturii Cluj, care a căzut pe trotuarul de la intrarea în instituţie. Resturile acesteia au ajuns şi pe capota unui Mercedes parcat în zonă.

Scena de după „impact” a fost surprinsă de un clujean, care a postat fotografiile pe contul său de Facebook.

„E mişto prin centrul Clujului” a numit acesta experienţa trăită miercuri, care arată încă o dată starea precară în care se află clădirile vechi din centrul oraşului.

Bucata de tencuială a căzut pe trotuar de pe un balcon, iar câteva din resturile rezultate au sărit pe capota unui autoturism Mercedes parcat în faţă.

dwdwrerere

Reprezentanţii prefecturii clujene au recunoscut acest incident, însă au ţinut să precizeze că, totuşi, nu există un pericol real în zonă pentru cetăţeni, anunta citynews.ro.

In localitatea Sucutard, din comuna Geaca, traficul autovehiculelor a fost ingreunat, dupa ce mai multi stalpi de telecomunicatii au fost rupti ca niste bete de chibrituri, unii cazand pe sosea.

Cititori Gherla Info au filmat cateva secvente miercuri in jurul orei 16, care suprind stalpii de pe parginea soselei, pusi la pamant de vanturile puternice.

error: Content is protected !!