Video Cluj: Elev din clasa I, umilit de invatatoare in fata colegilor: Ma baiatule, tu esti intreg? Unde iti sta ma capul? Jumatate de creier ce esti!

Updated on aprilie 1, 2015 Caz şocant la o şcoală din Cluj-Napoca. O învăţătoare este acuzată că îşi umileşte elevii în faţa clasei. Într-o înregistrare audio obţinută de părinţi se aude cum femeia ţipă şi îşi jigneşte elevul în timp ce acesta este la tablă şi încearcă să rezolve un exerciţiu la matematică.

“Mă tu ești nebun la cap, unde dracu ai văzut, de ce scrii zero mă băiatule? Pune zero la rezultat. Mă tu ești normal la cap? Mă tu ești normal la cap, tu ești întreg? Tu vezi aici?

Unde dracu ai văzut pus acolo 0,1 , 0 1.1. Tu nu ești în stare să urmărești o dată cu noi? Mă tu ești normal, mă băiatule.”, aşa a considerat o învăţătoarea că este normal să se comporte cu unul dintre elevii săi de clasa întâi, anunta b1.ro.

În loc să-i explice într-un mod calm cum să rezolve problemele la matematică, învăţătoarea a ajuns să-l umilească în faţa clasei.

error: Content is protected !!