Cersetorii, EXPULZATI din Cluj. 27 de oameni care apelau la mila publica au fost dusi la gara si urcati in trenuri

Updated on martie 19, 2015 38 de cerșetori au fost ridicați de poliţiştii locali din cadrul Serviciului Ordine şi Siguranţa Publică Cluj în această lună. Amenzile date se ridică la peste 3.000 de lei.

De la începutul acestei luni, Poliția Locală a ridicat 38 de persoane care apelau la mila publicului. Au fost întocmite 32 de procese verbale de constatare a contravenţiei, valoarea amenzilor fiind de  3.035 de lei.

11 dintre cerșetorii depistați sunt din Cluj-Napoca,  iar după ce au fost amendați au fost duși la Centrul de Găzduire Temporară de pe strada Oaşului.

Alte 27 de persoane care apelau la mila piblicului au venit în Cluj din alte localități din județ, dar și din Mureş, Sălaj, Sibiu sau Bistriţa Năsăud. Toți cei 27 au fost duși la gară și îndrumați spre localităţile de domiciliu.

Cei mai mulți cerșetori au fost  găsiți în Piaţa Mihai Viteazu, Bulevardul Eroilor, Piaţa Unirii, strada Clinicilor, Piaţa Avram Iancu, Piaţa Cipariu, Piaţa Lucian Blaga, Bulevarduldul 21 Decembrie 1989 şi Parcul I. L. Caragiale.

În aceeași perioadă, poliţiştii locali au ridicat din zona centrală 26 de persoane fără adăpost, dintre care 16 sunt din Cluj-Napoca. Dintre acestea, 21 de persoane fără adăpost au fost duse la același Centru de Găzduire Temporară.

error: Content is protected !!