Cluj: INCONSTIENTA! Soferul unui autocar care transporta muncitori la Bosch a provocat un grav accident de circulatie

Updated on februarie 5, 2015 Șoferul unui autocar destinat transportului de muncitori la fabrica Bosch a provocat, marți seara, un accident rutier grav, în urma căruia, un tânăr de 24 de ani, care circula regulamentar a fost grav rănit.

Polițiștii care au cercetat cazul la fața locului spus că șoferul autocarului ar fi încercat să facă o manevră la stânga, de pe drumul DN 1 C, înspre fabrica Bosch, dar nu s-a asigurat corespunzător și a intrat în plin într-un autoturism condus regulamentar din sens opus.

„Un bărbat, de 53 de ani, din judeţul Sălaj, în timp ce conducea un autocar prin localitatea Răscruci, dinspre Gherla, nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga înspre o cale de acces. Astfel, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar dinspre Cluj-Napoca, de un tânăr, de 24 de ani, din localitatea Luna de Sus.

dsdsd
foto: gherlatv.ro

 

Accidentul a avut ca şi urmare rănirea gravă a tânărului, care a fost transportat la unitatea medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj

Potrivit oamenilor legii, în urma accidentului, ambele vehicule au fost avariate, iar pagubele materiale sunt în valoare de aproximativ 10 mii de lei.

error: Content is protected !!