Cluj: Centura din Manastur pana in Someseni. Pana la finalizare sunteti invitati de primar sa folositi si mijloacele de transport in comun.

Updated on ianuarie 14, 2015 Dacă o serie de proiecte vor fi terminate în 2015, cele care ar trebui să decongestioneze traficul din oraş vor fi începute abia în 2015, cu scopul de a fi finalizate peste câţiva ani. Tot atunci ar trebui să dispară şi aglomeraţia din trafic, cea mai dificilă problemă cu care se confruntă Clujul.

sasa

Primarul Emil Boc a recunoscut că cea mai importantă problemă a Clujului este traficul şi aglomeraţia din oraş. Edilul speră, însă, că odată finalizată centura de ocolire sud, traficul va deveni mult mai aerisit, anunta citynews.ro.

„Vor fi demarate procedurile pentru studiul de prefezabilitate pentru centura de sud a Clujului, care va porni din Mănăştur, va merge pe Calea Turzii şi până la Selgros, nodul Apahida-Vâlcele. Avem PUG-ul aprobat, această centură trebuie făcută. Vom demara şi un studiu de circulaţie în municipiu care să ne dea şi alte soluţii punctuale în oraş pentru decongestionarea traficului. De altfel, cea mai presantă şi importantă problemă este şi devine aglomeraţia şi traficul din oraş. Am gândit un pachet de soluţii, de realizare a acestei centuri, studii de trafic, parkinguri subterane şi supraterane, dar şi alte soluţii”, a spus Boc.

Primarul vrea să scape de aglomeraţia din oraş şi invitându-i pe clujeni să folosească tot mai mult transportul în comun.

error: Content is protected !!