CAUTARI de amploare in PADURILE Clujului pentru gasirea femeii disparute. Au fost folositi si caini specializati in luarea urmelor

Updated on ianuarie 13, 2015 Polițiștii au continuat, marți, căutările de amploare pentru depistarea femeii de 38 din Bistrița-Năsăud, a cărei fiică, diagnosticată cu leucemie, a decedat luni noaptea în spitalul de copii din Cluj.

După ce luni a fost căutată pe malul Someșului, marți, Lăcrămioara Dobrican a fost căutată de peste o sută de polițiști și jandarmi, în pădurile Hoia și Sfântul Ion. În acțiunile de căutare au fost angrenați și trei câini specializați în depistarea urmelor și a cadavrelor.

ewew

Polițiștii spun că din informațiile pe care le au până acum, femeia ar fi dat de înțeles rudelor că vrea să se arunce în Someș sau să se otrăvească.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru Vocea Transilvaniei că femeia ar fi lăsat un bilet de adio, astfel că ipoteza luată în calcul acum este aceea a sinuciderii.

Oamenii legii fac apel și la ajutorul cetățenilor, să anunțe imediat la 112 sau la cea mai apropiată secâie de Poliție, dacă o văd pe femeia declarată dispărută încă de vineri. La momentul dispariției femeia purta o geacă neagră de fâș, avea părul negru, prins în coadă și era încălâată cu adidași de culoare albă.

error: Content is protected !!