Cluj: Politistii au facut „curat” in centrul orasului. 12 masini ridicate si amenzi in valoare de 40.080 de lei

Updated on septembrie 26, 2014 Acţiunea poliţiştilor a vizat aspecte privind traficul rutier, ordinea şi liniştea publică, protecţia mediului, activităţi comerciale şi disciplina în construcţii. În urma controalelor, 12 autovehicule au fost ridicate şi au fost întocmite 62 de procese verbale de constatare a amenzilor pentru agenţii economici şi persoanele fizice.

333
foto: stiridecluj.ro

„Sancţiunile au fost aplicate pentru fapte precum: opriri/staţionări neregulamentare pe partea carosabilă, parcări neregulamentare pe trotuar şi spaţiile verzi, persoanelor care apelau la mila publică şi pentru tulburarea ordinii publice, transportul deşeurilor menajere cu autospeciale neechipate corespunzător, pentru amplasarea ilegală pe domeniul public a unor panouri publicitare, pentru desfăşurarea activităţii fără deţinerea acordului de funcţionare şi a aprobării de orar eliberat de municipalitate, expunerea spre comercializare de produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat sau nereguli depistate în activitatea de taximetrie. Valoarea totală a amenzilor date a fost de 40.080 lei”, au anunţat poliţiştii clujeni. (sursa: citynews.ro)

Aceştia au aplicat şi trei somaţii în vederea reparării unor imobile deteriorate de pe strada Moţilor, au desfiinţat 5 mash-uri şi au aplicat 12 somaţii proprietarilor unor astfel de mijloace publicitare ilegale.

error: Content is protected !!