O tânără mămică de 20 de ani și fiica ei de 4 ani din Cluj Napoca sunt date dispărute

Updated on octombrie 16, 2024 O tânără mămică de 20 de ani și fiica ei de 4 ani din Cluj Napoca sunt date dispărute 1

Simina Laura, o tânără în vârstă de 20 de ani, şi fiica ei de 3 ani şi 7 luni au fost date dispărute în Cluj-Napoca şi sunt căutate de poliţişti.

Poliția Cluj-Napoca face un apel public pentru găsirea unei tinere de 20 de ani, Simina Laura Rus, care a dispărut împreună cu fiica sa, o fetiță de 3 ani și 7 luni.

Conform informațiilor oficiale, cele două au părăsit locuința lor din Cluj-Napoca în cursul dimineții, în jurul orei 11:00, și nu s-au mai întors.

“La data de 15 octombrie 2024, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că în cursul zilei, RUS SIMINA LAURA, în vârstă de 20 de ani, a plecat de la domiciliu din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 11.00, împreună cu fiica ei, o minoră de 3 ani şi 7 luni, iar până în prezent nu a mai revenit”, au anunţat, marţi seară, reprezentanţii IPJ Cluj.

Semnalmentele tinerei:

Înălțime: aproximativ 1,70 m
Greutate: 60 kg
Culoarea părului: roșcat
Culoarea ochilor: căprui
Îmbrăcăminte la momentul plecării: colanți albaștri și maieu colorat

Poliția Cluj-Napoca solicită sprijinul publicului pentru obținerea oricăror informații care pot conduce la găsirea celor două. Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze cea mai apropiată secție de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

error: Content is protected !!