Vine Justin Timberlake la Cluj? Orașul a fost împânzit cu afișe cu melodiile lui

Updated on octombrie 8, 2024 Vine Justin Timberlake la Cluj? Orașul a fost împânzit cu afișe cu melodiile lui 1

Justin Timberlake ar putea ajunge la Cluj. Cunoscutul artist american se află în turneul mondial „The Forget Tommorow World Tour”, care ajunge și în Europa în primăvara anului viitor. Iar cum în Cluj au apărut numeroase indicii, fanii cred că acesta ar putea participa la unul din festivalurile organizate aici: Untold sau Electric Castle.

În ceea ce privește calendarul turneului mondial al artistului, acesta are încă numeroase spații goale. Cert este că în data de 8 iulie 2025, artistul va concerta în Luxemburg, iar următorul său concert este programat apoi abia pe 20 iulie 2025, la Paris.

Astfel, în calendarul lui Justin Timberlake există o perioadă liberă fix în timpul în care se va desfășura festivalul Electric Castle, 16 – 20 iulie 2025, scrie cancan.ro.

Venirea lui Justin Timberlake la Electric Castle a fost confirmată, în mediul online, și de Gabriel Fereșteanu, de la ProFM.

„Vine Justin Timberlake în România, știe deja tot internetul treaba asta. Toată lumea vorbește despre asta. Vă zic că vine la Electric Castle. O strategie impecabilă pentru Electric Castle, care a împânzit Clujul cu afișe din astea.

Foarte multă lume a speculat despre faptul că ar veni la Untold, mai ales pentru că o să fie o ediție aniversară. Vă pot confirma 100% că nu este vorba despre Untold și 90% că este vorba despre Electric Castle”, a spus Gabriel Fereșteanu.

Vine Justin Timberlake la Cluj? Orașul a fost împânzit cu afișe cu melodiile lui 2 Vine Justin Timberlake la Cluj? Orașul a fost împânzit cu afișe cu melodiile lui 3
(Sursa Foto Reddit)

@feresteanu Yes #justintimberlake in #romania🇷🇴 ♬ sunet original – Feresteanu

FANATIK a încercat să obțină o confirmare din partea organizatorilor festivalului Electric Castle, însă nu am obținut un răspuns până la momentul publicării acestui articol.

Potrivit unor informații pe surse, aceștia ar încerca să păstreze ”marele anunț” pentru jurnalul de la ora 19:00 al unei importante televiziuni din România. Astfel, confirmarea prezenței lui Justin Timberlake în România s-ar putea produce încă din orele următoare.

În vârstă de 52 de ani, Justin Timberlake este un cunoscut interpret, compozitor, producător muzical și actor. A debutat alături de trupa NSync, alături de care a rămas până în anul 2002, când a optat pentru o carieră solo. Spre sfârșitul anului a ajuns pe locul doi în Billboard, cu albumul Justified. În 2004, a fost urmărit de 140 de milioane de fani, în timp ce îi smulgea bustiera lui Janet Jackson, într-unul dintre cele mai controversate ”accidente vestimentare” din istorie.

Din 2012, Timberlake s-a concentrat mai mult pe actorie, pe măsură ce cariera lui muzicală a intrat într-un ușor declin. În fine, în septembrie 2023, a marcat o nouă revenire pe scena muzicală cu single-ul ”Keep Going Up”, alături de Nelly Furtado și Timbaland. În aprilie 2024, el și-a început turneul mondial de promovare Forget Tomorrow, care a avut, până acum, încasări de peste 140 de milioane de dolari, în întreaga lume.

error: Content is protected !!