Tinerii veniți din toate colțurile lumii la Untold, impresionați de Cluj

Updated on august 10, 2024 Tinerii veniți din toate colțurile lumii la Untold, impresionați de Cluj 1

Zeci de mii de fani din toate colțurile lumii se află în aceste zile în Cluj Napoca, la UNTOLD. Înarmați cu steaguri ale țărilor din care provin, tinerii veniți de afară au fost printre cei care au dat startul distracției lângă cele opt scene ale festivalului.

Au putut fi văzute steaguri din SUA, Japonia, Franța sau Germania, dar și din țări mai exotice pentru europeni, precum Africa de Sud, Mexic și Columbia. Evident, est-europenii s-au simțit ca la ei acasă și au fost probabil și cei mai numeroși, datorită proximității. Mulți unguri, slovaci, polonezi, dar și bulgari și-au luat concediu ori s-au învoit de la locurile de muncă pentru a se bucura de eveniment încă din prima zi, fără să mai aștepte weekend-ul.

După cum se vede suntem din Slovacia. Suntem sosiți aici cu un grup de prieteni, am venit în special pentru muzica trance. Ne bucurăm de atmosfera extraordinară de aici. După festival, vom mai rămâne câteva zile ca să vizităm puțin România, care ni se pare o țară foarte interesantă”, au spus doi slovaci pentru adevarul.ro.

Și nordicii s-au simțit la Cluj ca la ei acasă. Steagurile Suediei, Danemarcei și Norvegiei au fluturat pe aleile parcului, în timp ce alții au ales să se înveșmânteze în ele.

„Am venit aici de la capătul lumii, din îndepărtata Norvegie împreună cu tipul acesta, cu fiul meu. Iubim muzica electronică și călătorim peste tot în lume la concerte. Este a treia oară când venim la Untold, anul trecut am fost la Imagine Dragons, tot aici la Cluj și a fost fantastic. A fost extraordinar show-ul”, a spus un fan.

„Îmi place foarte mult Clujul, este foarte curat, totul foarte bine organizat, cred că, din păcate, este un oraș subevaluat, insuficient promovat la noi în Norvegia, ca de altfel toată România. Ar merita să fie mai cunoscut”, a spus Tobias.

Japoneza în vârstă de 31 de ani a studiat muzică clasică, dar este îndrăgostită și de muzica electronică. Este pentru a patra oară la festival, stă la o prietenă româncă, iar joi seara a purtat pe umeri steagul țării ei.

„Îmi place muzica, îmi plac foarte mult oamenii din Cluj. Am studiat muzică clasică în Germania și acolo am avut o colegă româncă, de la ea am auzit de festival și iată-mă a patra oară deja aici”, a spus, cu un zâmbet larg, tânăra care a călătorit zeci de ore pentru a ajunge la Untold.

 

error: Content is protected !!