Pescobar le-a oferit bani unui român și unui moldovean cu care s-a întâlnit pe stradă în Londra

Updated on august 9, 2024 Pescobar le-a oferit bani unui român și unui moldovean cu care s-a întâlnit pe stradă în Londra 1

Paul Nicolau, cunoscut sub numele de Pescobar, s-a întâlnit cu un român și cu un moldovean care lucrează în Anglia.

Afaceristul s-a oprit pentru a face o fotografie împreună și a postat imaginea pe rețelele de socializare. În scurt timp, un alt bărbat din Republica Moldova s-a alăturat pentru a imortaliza momentul. După câteva secunde, patronul Tavernei Racilor a scos bani din buzunar și le-a oferit celor doi români, scrie bzi.ro.

În fundalul videoclipului se aude afaceristul spunând că intenționează să deschidă un restaurant la Londra, în aproximativ două luni, chiar în apropierea locului unde s-a filmat.

Pescobar: Mă urmărești pe Instagram?
Tânărul român: Da, da!
Pescobar: 60. Sunteți doi, rotunjesc în favoarea voastră.
Tânărul moldovean: Eu sunt moldovean din Republica Moldova.
Pescobar: Te cred, nu-mi mai arăta, nu mai contează. Deschid într-o lună, două maxim. Aici, în centru.

Pescobar își deschide restaurant, în Londra
Mult a fost, puțin a rămas până în momentul în care Pescobar își va întâmpina clienții și în Londra. Afaceristul este pregătit să dea lovitura și peste hotare, într-un oraș în care locuiesc foarte mulți români.

Vizibil emoționat de ceea ce urmează să facă, Pescobar s-a filmat direct din Londra, povestindu-le celor care îl urmăresc atât despre începuturile sale în bucătărie, cât și despre planurile pe care le are în ceea ce privește noua locație, scrie protv.ro.

​„La 19 ani, adică acum 18 ani, veneam dintr-o greșeală la Londra. Am lăsat munca, ca să vin cu gașca la Londra. Am muncit vreo lună la d-asta de flori, am fugit de acolo, de la ferma aia, muncă ca la Dumnezeu, te rupea în două.

Am fugit la un restaurant, în Red Hill, în Londra. Gata, mă, am fugit de acolo, din fermă. La restaurant, aveam 300 de lire pe săptămână. Acolo, a fost prima mea experiență care a contat pentru toată viața, de a lucra într-un restaurant. Spălam vase, făceam pizza și salate.

La tigăi încă nu trăgeam, că nu aveam experiență, dar am înțeles ce înseamnă aprovizionare, curățenie, fapt ce m-a ajutat peste ani în cariera mea de a fi cam cel mai bun pe restaurante, cel puțin de pește și fructe de mare din România și, totodată, să fiu primul brand, să mă întorc la Londra, după 19 ani, să fiu primul brand românesc care iese din țară și care vă promit eu că o să aibă coadă, așa cum am în România. Așa va fi și aici, că așa s-a putut”, a spus Pescobar, în mediul online.

Advertisements
error: Content is protected !!