35.000 euro un apartament la Cluj, promite George Simion. A fost coadă la București

Updated on iulie 23, 2024 35.000 euro un apartament la Cluj, promite George Simion. A fost coadă la București 1

George Simion va ajunge miercuri la Cluj pentru a semna contracte în care promite că va da apartamente cu 35 000 de euro. Unii îl acuză că este doar un mijloc de propagandă pentru a face o bază de date pentru a avea semnături la următoarele alegeri.

Luni seara sute de persoane s-au prezentat la sediul de campanie al lui George Simion situat la Magazinul București pentru a se înscrie în program. Aceștia au fost interesați de Planul Simion și să semneze contractele de înscriere.

Generația mea nu își mai permite o locuință, trebuie să se adreseze la bănci, să își facă rate cei care sunt eligibili, 33% din populația României este sub pragul sărăciei, nu sunt eligibili la bănci.

Lucrul acesta (n.r. Planul SIMION) este fezabil atâta timp cât statul se implică, asigurând terenurile și asigurând utilitățile și infrastructura. Firmele de utilități să tragă cele necesare, de la apă și curent, și infrastructura care ține de primării – drumuri de acces și așa mai departe – ajungem la un preț pe metru pătrat desfășurat de 500 de euro metru pătrat până la 600 de euro metru pătrat. Îi invit și pe cei care cred că acest program nu este fezabil să vorbească cu constructorii”, a declarat George Simion, conform Cluj24.

35.000 euro un apartament la Cluj, promite George Simion. A fost coadă la București 2

„După cum bine știți deja, sunt primul candidat pentru funcția de Președinte al României care și-a prezentat public programul pentru România. Planul SIMION cuprinde 200 de măsuri concrete pentru dezvoltarea României.

Două măsuri centrale au stârnit controverse în spațiul public: locuințe la prețuri accesibile și refinanțarea creditelor imobiliare existente, cu implicarea statului.

După ce ieri v-am spus care este locația din București în care puteți să vă înscrieți în PLANUL Simion, astăzi vă arăt unde ne vedem pe 23 iulie, la Cluj-Napoca.

Astfel, dacă ești din Cluj-Napoca și vrei și tu o locuință nouă sau vrei reducerea dobânzii prea mari la creditul ipotecar pe care îl ai, vino aici: Cluj-Napoca, Piața Timotei Cipariu nr. 9, începând cu data de 23 iulie, ora 18:00, pentru a te ÎNSCRIE în program și a SEMNA contractul”, scrie apuseni.info

error: Content is protected !!