Cluj. Emil Boc provocat de un clujean: Daca ramaneti nevatamat, jur ca in viata mea nu va mai deranjez si puteti lasa si drumul in starea in care se afla inca zece ani de zile

Updated on septembrie 8, 2014 Un clujean care locuieşte pe strada Viile Dâmbul Rotund i-a lansat o provocare inedită primarului Emil Boc, adăugând că dacă acesta va trece testul va renunţa să-l mai deranjeze cu probleme administrative.

333

Bărbatul locuieşte pe strada Viile Dâmbul Rotund, una a contrastelor: pe lângă porţiunea asfaltată există şi o zonă accidentată, numai bună pentru concursuri off-road. Clujeanul le-a cerut în repetate rânduri celor din Primărie să rezolve situaţia dezastruoasă a străzii, însă solicitările sale au rămas de fiecare dată fără răspuns. Astfel că a recurs la o altă “tactică”: l-a provocat pe Emil Boc să treacă cu bine testul plimbării pe strada respectivă.   

“Dacă acceptaţi provocări gen icebucket, vă provoc şi eu. Să coborâm pe jos pe str. Viile Dâmbul Rotund, porţiunea neasfaltată, iar în cazul în care rămâneţi cu glezna întreagă repetăm împingând şi un cărucior de copii. Dacă rămâneţi nevătămat, jur că în viaţa mea nu vă mai deranjez şi puteţi lăsa şi drumul în starea în care se află încă zece ani de zile”, a scris bărbatul pe site-ul domnuleprimar.ro. (sursa: citynews.ro)

Acesta a adăugat că, pe timp de iarnă, accesul ambulanţei sau al pompierilor este foarte dificil, ceea ce sporeşte îngrijorarea locatarilor în cazul apariţiei unei situaţii de urgenţă. “NU cerem drum european, (cel puţin eu, personal), nu sunt bani, alte proiecte şi priorităţi etc. Cerem un drum PRACTICABIL, unde ne putem duce copii la gradiniţă şi la şcoală. Încă un lucru! Urmează toamna şi după aceea iarna… Dacă nu rezolvaţi problema până atunci, ne izolaţi total de oraş, în starea în care se va afla drumul până atunci, nu există maşină de ambulanţă sau pompieri care să urce la o urgenţă pe această porţiune în condiţii de iarnă”.

Strada Viile Dâmbul Rotund nu este cuprinsă în proiectul de modernizare demarat de Primărie în această toamnă, în care sunt incluse, printre altele, străzile Fabricii de Zahăr, Cioplea sau Rodnei.

error: Content is protected !!