Cluj. Soferul unui camion s-a crezut vatman si a intrat pe sinele de tramvai, unde s-a IZBIT de o masina

Updated on septembrie 8, 2014 Șoferul unui autocamion s-a crezut vatman și a intrat pe șinele de tramvai, în zona gării din Cluj-Napoca, unde s-a răsturnat, după ce a intrat într-o mașină condusă de o șoferiță. Aceasta din urmă nu s-a asigurat şi nu a văzut că în locul tramvaiului vine… camionul.

ttt

Din fericire nu au existat victime, dar camionul și alte trei mașini, cea condusă de șoferiță și alte două parcate, au fost avariate.

Conducătorul unei autoutilitare, care se deplasa dinspre strada Locomotivei spre strada Căii Ferate nu a respectat semnificația indicatorului ocolire și și-a continuat deplasarea pe platforma șinelor de tramvai, intrând astfel în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, care a efectuat un viraj la stânga, dar fără să se asigure că din partea de unde ar fi trebuit să vină tramvaiul venea autoutilitara. În urma impactului, autoutilitara s-a răsturnat, dar nimeni nu a fost rănit. A fost avariată autoutilitara, mașina condusă de femeie și alte două mașini care erau parcate”, a declarat pentru Vocea Transilvaniei, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Circulația în zona gării a fost blocată aproape o oră, au mai spus reprezentanții Poliției.

error: Content is protected !!