Fostul fotbalist de la CFR Cluj, ales din nou primar. A câștigat alegerile cu 89%. “Dacă ești serios, reușești!”

Updated on iunie 12, 2024 Fostul fotbalist de la CFR Cluj, ales din nou primar. A câștigat alegerile cu 89%. "Dacă ești serios, reușești!" 1

Gabi Mureșan (42 ani) a câștigat fără emoții alegerile pentru postul de primar al comunei Apold, Mureș. Fostul fotbalist, ajuns acum la 42 de ani, a câștigat detașat un nou mandat de primar la Apold, după alegerile de duminică, 9 iunie 2024: a adunat aproape 89% dintre voturile exprimate de electorat.

“Au fost 3 ani și jumătate cu greutăți. Acum, s-au văzut rezultatele în alegeri. Dacă ești serios, în orice domeniu, și ai un pic de noroc, reușești. Dar, în primul rând, trebuie seriozitate în tot ceea ce facem. Ca și în fotbal, trebuie să îți formezi o echipă puternică, oameni de calitate, cu care să lucrezi bine. Altfel, lucrurile n-au cum să meargă. De unul singur, nu poți să faci lucruri mărețe.

Cred că sunt singurul primar de aici, din comună, care a candidat și nu a promis nimic înainte. Lumea a rămas așa…n-ai cum să promiți, că nu știam ce găsesc în Primărie. Le-am spus că o să-mi dau interesul, ca să ne dezvoltăm. Cea mai frumoasă realizare în ăștia 4 ani este asfaltarea a 9 km care leagă cele trei sate. Asta a fost promisă de vechii primari, de vreo 30 de ani, că o să se asfalteze.

Deja sunt certe lucrurile pentru viitor: introducerea gazului metan, asfaltarea în proporție de 70% a străzilor interioare, care sunt și aprobate, de altfel.”, a spus Gabi Mureșan pentru Digisport.

Gabi Mureșan a obținut 88,83% din voturi: 954 oameni și-au pus ștampila pe numele fostului internațional. Contracandidatul acestuia a fost Ioan Toth, care a obținut 120 de voturi.

Apold este locul în care locuiau bunicii fostului fotbalist. Gabi Mureșan, candidat din partea PNL, a obținut al doilea mandat la Apold.

3 titluri de campion, 3 Cupe ale României și două Supercupe are în palmares Gabi Mureșan, toate ca jucător al lui CFR Cluj. În plus, acesta a mai cucerit și o Supercupă cu ASA Târgu Mureș.

error: Content is protected !!