11 plecări de la ”U” Cluj în această vară. Lista jucătorilor

Updated on mai 28, 2024 11 plecări de la ”U” Cluj în această vară. Lista jucătorilor 1

După ce au ratat calificarea în play-off la un singur punct la finalul sezonului regulat, ”Șepcile Roșii” au pierdut la loviturile de departajare duelul cu Universitatea Craiova, din deplasare, scor 1-1 (4-5 d. l. d.) în finala barajului pentru calificarea în tururile preliminare ale Conference League.

Însă, trupa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău (55 de ani) ar putea întâmpina și mai multe dificultăți în a-și atinge obiectivele în sezonul viitor. Concret, de la formația ardeleană ar putea pleca cel puțin ”o echipă întreagă” în vară, iar, în acest context, omogenitatea de la nivelul lotului va scădea vertiginos.

Potrivit Sport.ro, după ce l-au vândut pe Daniel Popa (28 de ani) la FCSB, Universitatea Cluj ar urma să le rezilieze contractele portarului Plamen Iliev (32 de ani) și fundașului central Andrei Pițian (28 de ani).

De asemenea, pe lista ”plecărilor” se mai adaugă împrumutații Ante Roguljic (28 de ani), Ștefan Pănoiu (21 de ani) şi Marco Rus (21 de ani) care la sfârșitul acestei stagiuni se vor întoarce la echipele de care aparțin, adică Universitatea Craiova, Rapid București, respectiv Coventry.

Totodată, din lotul Universității Cluj ar urma să nu mai facă parte din sezonul viitor Gabriel Simon (26 de ani), Filip Ilie (21 de ani), Dragoș Tescan (24 de ani), Andrei Peteleu (31 de ani) și Kevin Doukoure (25 de ani).

U Cluj a luat decizia în cazul transferului lui Alex Chipciu la FCSB!
Radu Constanțea, președintele Universității Cluj, a vorbit la ProSport Live despre zvonurile cum că Alex Chipciu ar putea reveni la FCSB.

Oficialul formației ardelene a discutat cu fotbalistul antrenat de Neluțu Sabău, iar acesta i-a transmis că își dorește să rămână pe Cluj Arena.

„Alex Chipciu va rămâne. Alex nu ne-a transmis că își dorește să plece. Și azi am avut o discuție cu el, a tot zis că vrea să rămână în continuare la noi.

Într-adevăr, dacă se pune problema de o plecare cu siguranță va fi vorba de o sumă de transfer, dar nu cred că își dorește să plece de la noi”, a declarat Radu Constanțea.

error: Content is protected !!