(Video) Doi ardeleni, festin cu slănină și ceapă pe o plajă din Dubai: „Dacă toți ar fi ca voi, România ar fi mai apreciată”

Updated on ianuarie 21, 2024 Doi români au devenit rapid fenomen pe platforma TikTok după ce au împărtășit o experiență inedită: savurarea slăninii cu ceapă și băutul de pălincă pe o plajă din Dubai.

Ceea ce ar fi putut fi un prânz obișnuit s-a transformat într-un adevărat “spectacol culinar” sub soarele strălucitor al Emiratelor Arabe.  Astfel, au adus o notă autentică de gastronomie românească în inima Dubaiului și au stârnit curiozitatea și amuzamentul internauților din întreaga lume.

(Video) Doi ardeleni, festin cu slănină și ceapă pe o plajă din Dubai: „Dacă toți ar fi ca voi, România ar fi mai apreciată” 1

Videoclipul a adunat mii de reacții și comentarii, iar cei mulți s-au amuzat și l-au felicitat că “măcar așa mai știe lumea de România”. Într-un mesaj adresat fanilor, protagonistul a mulțumit pentru susținere și a sfidat criticii cu umor: “Vă salut cu respect pe toți cei de acord și vă mulțumesc pentru gândurile bune, iar răutăcioșii să rabde de foame “

„Of, ce-mi plac asemenea oameni”, ”Cel mai bun meniu, sănătate curată”, ”Dacă toți ar fi ca voi, România ar fi mai apreciată”, sunt doar câteva dintre reacțiile din online, transmite dcnews.ro.

@florincilica Ardeleanu’ în Dubai cu cârnațu’ la purtător🤩 #Ardeal #Dubai #pentrutine #florincilica #foryou #funny #food #traditional ♬ sunet original – Florin Cilica

Cât te costă o vacanță de o săptâmână în Dubai

Zborurile economice din Europa către Dubai pot costa între 300-600 EUR de persoană, în funcție de orașul de plecare și de perioada anului.

Hosteluri sau hoteluri de 2-3 stele pot costa între 40-100 EUR pe noapte. Deci, pentru o săptămână, bugetul pentru cazare ar fi între 280-700 EUR.

Mâncarea în restaurante economice sau stradale poate costa între 10-20 EUR pe zi, deci aproximativ 70-140 EUR pentru o săptămână, scrie click.ro.

Transportul public și activitățile mai accesibile pot aduce costuri suplimentare de aproximativ 100-200 EUR.

Bugetul total pentru o opțiune economică ar putea varia între 750-1640 EUR.

Vacanța de lux costă, însă 4750-12400 EUR. Zboruri business sau first-class pot costa între 2000-4000 EUR de persoană. Hoteluri de 5 stele sau resorturi de lux pot costa între 200-1000 EUR pe noapte, adică 1400-7000 EUR pentru o săptămână.

error: Content is protected !!