Vlăduța Lupău, despre starea de sănătate a fiului ei, Iair, după ce micuțul a ajuns la spital în prima zi a anului: ”Credeam că am scăpat”

Updated on ianuarie 12, 2024 Vlăduța Lupău trece printr-o perioadă grea cu fiul ei, Iair. Micuțul în vârstă de un an și jumătate se confruntă cu otită și se pare că nu-i mai trece, în ciuda tratamentelor pe care le-a luat.

La distanță la 11 zile, artista a mers cu fiul ei la un control pentru a verifica starea de sănătate și se pare că otita micuțului nu a trecut. Medicii au recomandat un alt tratament mai puternic prin care să se vindece în următoarea săptămână. Vlăduța Lupău și Adrian Rus aveau planificată și o vacanță, dar au fost nevoiți să o anuleze.

Vlăduța Lupău, despre starea de sănătate a fiului ei, Iair, după ce micuțul a ajuns la spital în prima zi a anului: ”Credeam că am scăpat” 1

”Azi am fost cu Iair să vedem dacă a scăpat de otită, eram sigură și convinsă că da, însă, răspunsul este nu. Mai avem șapte zile de tratament, un alt tratament și, din nou, o să mergem peste șapte zile la vizită. Deci e foarte bine că nu am zburat atâtea ore în vacanța în care trebuia să mergem că era mult, mult mai rău. Dumnezeu știe mai bine de ce, cum și de ce ne dă un lucru în viața noastră, indiferent că e bun sau rău. El, ca stare generală, aș fi zis că am scăpat, dar controlul a spus că nu”, a povestit Vlăduța Lupău, citată de spynews.ro.

Fiul Vlăduței Lupău a ajuns pe mâinile medicilor

Vlăduța Lupău și-a dus fiul la spital în prima zi din 2024. Micuțul în vârstă de un an și jumătate nu s-a simțit bine, iar părinții lui l-au dus de urgență la spital. Acolo, Iair a primit diagnosticul de otită, dar pare că nu mai scapă de această afecțiune.

„Am început rău anul…cu otită, care ne ține acasă și nu mai putem zbura cu avionul în vacanța pe care o aveam planificată de mâine. Dar asta nu mai contează în situațiile de genul. Am ajuns la prima oră acasă, am mers la urgențe cu febră mare și am aflat de venirea otitei în viața noastră. Ne conformăm tratamentului și sperăm să trecem rapid! Sănătate multă și an nou bun!”, a scris Vlăduța Lupău, pe Instagram, potrivit fanatik.ro.

Câți bani câștigă Vlăduța Lupău din muzică

Artista, care are la bază studii de medicină veterinară, a bifat în anul 2022 un profit de 720.785 de lei cu firma GLUGLU Music SRL, înregistrată chiar în anul pandemiei, în luna decembrie 2020. Prin această firmă, Vlăduța Lupău gestionează activitățile de interpretare artistică. Ea mai are o afacere din care a scos bani consistenți, YOUVL SRL, firmă care se ocupă tot de spectacolele sale și i-a adus, în ultima perioadă, un profit net de 101.648 lei.

VLRAPSOMUSIC SRL este a treia firmă pe care o manageriază Vlăduța Lupău, care are o cifră de afaceri de 300.000 de lei. Tot în an de pandemie, Vlăduța Lupău și-a deschis și firma VLMUSIC SRL, care i-a adus un profit de puțin peste 30.000 de lei în ultimul an raportat la ANAF. Astfel, din muzică, vedeta a obținut aproape 900.000 de lei într-un singur an (în jur de 170.000 de euro), informează ciao.ro.

Tot în an de pandemie, Vlăduța Lupău și-a deschis și firma VLMUSIC SRL i-a adus un profit de puțin peste 30.000 de lei în ultimul an raportat la ANAF, în scădere cu 54% față de ultima actualizare a veniturilor.

Dacă facem un calcul simplu, putem spune că Vlăduța Lupău a găsit cheia succesului financiar. În total, din muzică, vedeta a obținut aproape 900.000 de lei într-un singur an. Mai exact, 852.433 de lei.

error: Content is protected !!