(Video) Andra, Maria Dragomiroiu şi Mioara Velicu, dans neaşteptat pe muzica Rihannei

Updated on octombrie 24, 2023 Un clip postat de Andra pe rețelele sociale face senzație în mediul online. Artista le-a convins pe Mioana Velicu și Maria Dragomiroiu să ia parte la o provocare, dansând împreună pe o melodie a Rihannei.

Dansul a atras o multitudine de comentarii pozitive din partea urmăritorilor de pe Tik Tok, dar a avut și reacții negative.

(Video) Andra, Maria Dragomiroiu şi Mioara Velicu, dans neaşteptat pe muzica Rihannei 1

„Se ține bine Maria Dragomiroiu”, ”Doamna Dragomiroiu e pe primul loc 🥰”, „Am trăit să o văd și pe asta !!😂”, „Asta da poftă de viață, așa ar trebui să fim cu toții, să luăm exemplu, că până la urmă fericirea contează. Dacă faci ce-ți place, atunci ești și fericit🥰”, „La asta nu mă așteptam!”, „3 minuni ale lui Dumnezeu, înzestrate cu de toate…❤️”, „Trei generații pline de talent și succes 🥰”, „Pur si simplu delicioase🥰”, sunt o parte din comentariile utilizatorilor, potrivit cancan.ro.

Videoclipurile, însă, au atras și o serie de critici. De exemplu, un utilizator susține că artistele ar fi „penibile” și că dansul respectiv pe melodia aleasă nu ar fi trebuit să fie făcut în costum popular.

„Ce se sparge Andra! Mai încet, că ești între 2 lady! Ia și tu exemplu!”, „Penibile rău… vă bateți joc de costumul popular”, sunt alte comentarii ale utilizatorilor. De altfel, într-un alt videoclip, artista dansează alături de Cornelia Rednic, Vlăduța Lupău și Aurora Mihai, cumnata ei.

@andraAsa ne distram inainte de concerte😂❤️

♬ original sound – Marian Rivera

error: Content is protected !!