(Foto/Video) Imagini după cutremurul de 5,7 de astăzi. Alimentele și băuturile au căzut de pe rafturi

Updated on februarie 14, 2023 Un alt cutremur semnificativ a avut loc astăzi, în zona Gorj, 5.7 Richter. Cutremurul s-a resimțit bine și la Cluj.

De această dată s-au semnalat și pagube materiale. Mai multe persoane din Craiova și Târgu Jiu au ieșit speriate din magazine, după ce alimentele și băuturile au căzut de pe rafturi. În Vâlcea, o terasă a fost avariată. Bucăți de tencuială au căzut din pereții clădirii, scrie antena3.ro

(Foto/Video) Imagini după cutremurul de 5,7 de astăzi. Alimentele și băuturile au căzut de pe rafturi 1 (Foto/Video) Imagini după cutremurul de 5,7 de astăzi. Alimentele și băuturile au căzut de pe rafturi 2 (Foto/Video) Imagini după cutremurul de 5,7 de astăzi. Alimentele și băuturile au căzut de pe rafturi 3

Primarul din Târgu Jiu a declarat la Digi24 că de pe clădirea primăriei, veche de peste 100 de ani, au căzut coșurile care au avariat mașinile parcate în fața instituției, potrivit G4Media.

Bucăți din fațadele clădirilor vechi s-au desprins în Gorj, anunță Observator.
(Foto/Video) Imagini după cutremurul de 5,7 de astăzi. Alimentele și băuturile au căzut de pe rafturi 4

(Foto/Video) Imagini după cutremurul de 5,7 de astăzi. Alimentele și băuturile au căzut de pe rafturi 5

Al 2lea cutremur la Deva,azi 14.02.2023,ora 15:17

Pompierii fac verificări pe strada Almașului din Cluj-Napoca și în Florești, în urma cutremurului

Pompierii au pornit o misiune de recunoaștere pe strada Almașului din Cluj-Napoca și în comuna Florești, în urma cutremurului de marți.

În dispeceratul integrat ISU-SAJ s-au înregistrat trei apeluri care au semnalat cutremurul. Nu sunt anunțate pagube sau alte probleme, însă o autospecială va efectua o misiune de recunoaștere pe strada Almașului din Cluj-Napoca și în comuna Florești”, a transmis ISU Cluj, potrivit Monitorul de Cluj.

error: Content is protected !!