CFR Cluj joacă la pitici. Gabi Safta: “Dupa ce a fost spulberata de Young Boys Berna și a fost bătută măr de Steaua Roșie Belgrad CFR a retrogradat din Champions League in Conference League”

Updated on august 27, 2021 CFR Cluj a fost eliminată de Steaua Roșie Belgrad în play-off-ul Europa League, dar va juca în nou înființata Conference League, o consolare amară pentru o echipă care își dorea să ajungă în grupele Champions League.

CFR Cluj va fi în urna a doua la tragerea la sorți, ceea ce înseamnă, cel puțin teoretic, că are o șansă importantă la obținerea calificării, având în vedere că va întâlni doar o echipă cotată mai bine pe hârtie.

CFR Cluj joacă la pitici. Gabi Safta: "Dupa ce a fost spulberata de Young Boys Berna și a fost bătută măr de Steaua Roșie Belgrad CFR a retrogradat din Champions League in Conference League" 1

Gabi Safta a scris: „Cea mai ciudata stire: CFR Cluj calificata in grupele Conference League!
O alta informatie ciudata ar fi: CFR Cluj este singura echipa romaneasca in Europa
Stirea e corecta, doar ca echipa din Ardeal nu a facut ceva in acest sens. Dimpotriva.

Dupa ce a batut o echipa din Gibraltar, CFR a disparut efectiv
Sistemul competitional a “tras” de CFR sa ramana in Europa, chiar daca s- a facut de ras in urmatoarele jocuri. In toate.

Le urez succes in Conference League, unde de fapt au retrogradat.
Practic, stirea ar fi cam asa: Dupa ce a fost spulberata de Young Boys Berna, CFR a retrogradat din Champions League in Europa League.

Apoi, dupa ce a fost batuta mar de Steaua Rosie, CFR a retrogradat din Europa League in Conference League
CFR a retrogradat de doua ori intr-o luna
Asta e trista realitate.

Sa mai spunem ca daca ramanea sistemul cu golul in deplasare nu mai era nici aici?
Imi aduc aminte ca aceasta echipa a jucat prima data in grupele Champions League datorita punctelor obtinute de Steaua si Rapid in cupele europene.

Acum, CFR este practic eliminata, doar ca UEFA a mai inventat o competitie
Am facut aceste precizari pentru cei care apreciaza “performanta” lui CFR”

Robert Adam a scris: „Ca să nu rămâie loaza repetentă și anul acesta, mătușa UEFA din Elveția i-a făcut clasa ei.
O clasă cu programă specială, cu copiii cei mai slabi, unde ajungi glorios după ce pici toate examenele de admitere la școlile bune, apoi la alea mai puțin bune, cu nota 1 pentru prezență.

Așa fotbal, așa campioană! CFR Cluj prinde liga chiorilor, după ce a dat 3 goluri și luat 10 în ultimele două tururi. Va fi colegă de competiție cu victima sa din turul secund, campioana Gibraltarului. Care, desigur, nu e o echipă mică, pentru că, ați ghicit, nu mai există echipe mici!

Steaua Roșie Belgrad nu a văzut poarta contra lui Șerif Tiraspol, în calificările pentru Liga Campionilor. Cu CFR, a părut Real Madrid.

hiar și așa, CFR e chiorul din țara orbilor. Restul menajeriei a terminat socotelile europene din primul tur: trei echipe, șase meciuri, o singură victorie, cu o echipă aflată la retrogradare în campionatul kazah. Albanezii și slovacii au fost de neatins.”

error: Content is protected !!