Donezi? Clujenii vor să cumpere hotelul Cristian, pentru ca apoi să-l demoleze: „Hotelul e un hidoșag, o rușine, o pată pe obrazul orașului”

Updated on februarie 26, 2021 O campanie lansată pe Facebook are în vedere cumpărarea Hotelului Cristian pentru ca apoi să fie donat primăriei și dărâmat.

“Distinși membri ai Clujului Civic! Distinși cetățeni clujeni! Vă propun să facem o faptă de armă adevărată.

Donezi? Clujenii vor să cumpere hotelul Cristian, pentru ca apoi să-l demoleze: „Hotelul e un hidoșag, o rușine, o pată pe obrazul orașului” 1

Hai să cumpărăm Hotelul Cristian și să-l donăm Primăriei Cluj-Napoca pentru a fi demolat.

Hotelul e un hidoșag, o rușine, o pată pe obrazul orașului, și împiedică re-planificarea zonei la standarde contemporane.

E scos la vânzare pe 400.000 Euro. Ieftin! Hai să-l cumpărăm! Punem 1 euro de căciulă, și iese lejer – încă ne și mai rămân bani pentru niște copaci. Ne băgăm? Facem? Dați cu comentariul cu DA sau NU, după caz. Dimineața pot pune sus cheta”, a scris un clujean pe grupul Clujul Civic.

Primarul Emil Boc a spus că, juridic, nu are nicio cale legală pentru a dispune demolarea hotelului ilegal construit în centrul Clujului, hotelul Cristian din zona străzii Argeș.

Aici Primăria vrea să lanseze un proiect de modernizare la pachet cu liceul Bălcescu și alte artere din zonă, prin concurs de soluții.

Hotelul a fost ridicat în baza unei autorizații de amplasare a unei gherete din martie 2004.

Acum e scos la licitație, cu peste 400.000 euro de lichidatorul judiciar al societății Eunicia Rotiserie care îl avea în palmares.

error: Content is protected !!