Casă în Ciurila scoasă la vânzare la preț de apartament de 50 mp în Cluj Napoca

Updated on septembrie 16, 2024 Casă în Ciurila scoasă la vânzare la preț de apartament de 50 mp în Cluj Napoca 1

O casă situată pe un teren de 4000 mp, este scoasă la vânzare într-o zonă extrem de apreciată de clujeni, în vecinătatea lacurilor de la Ciurila. Cu o suprafață utilă de 80 mp, imobilul dispune de subsol și parter, fiind structurat astfel: 2 camere, un front stradal generos de 58 de metri și un garaj spatios cu capacitate pentru 2 autoturisme.

Pe teren mai sunt două clădiri vechi, o bucătărie de vară și o șură. Sigur, agenția caută un client care să-și permită să renoveze proprietatea, mai ales că Ciurila se află la 25-30 de kilometri de Cluj, zona este foarte căutată de cei care își doresc liniște și multă verdeață, iar terenul scos la vânzare are o suprafață foarte generoasă: 4.000 mp, informează media9.ro.

142.000 de euro este prețul cerut pe această proprietate. Cam cât ar costa un apartament de 50 – 55 de metri pătrați în cartierul Mănăștur.

„Casă veche de vânzare cu teren de 4.000 mp având front la strada principală asfaltată de 58 mp. Pe teren există 3 corpuri de clădire cu suprafețe de 55 mp, 32 mp, respectiv 71 mp.

Clădirea cu amprenta de 55 mp este casă de locuit S+P și este compusa din beci la subsol, iar la parter sunt 2 camere. Celelalte două clădiri sunt o bucătărie de vară și o șură ce poate fi transformată într-o zona de recreere. Casa este racordată la apă și curent electric”, se arată în anunțul agenției imobiliare.

error: Content is protected !!