O nouă fabrică s-a deschis în Cluj. Investiție de 50 de milioane de euro

Updated on iulie 24, 2024 O nouă fabrică s-a deschis în Cluj. Investiție de 50 de milioane de euro 1

Gigantul francez din construcții Saint-Gobain a finalizat cea de-a doua linie de producție a plăcilor de gips-carton la Turda, în urma unei investiții de peste 50 de milioane euro, potrivit unui anunț al companiei. Noua fabrică a creat peste 100 de locuri de muncă.

Compania spune că ia în considerare să exporte din fabrica din Turda și către alte țări vecine, din regiune.

Conform companiei franceze, linia de producție include o instalație de măcinare-calcinare, o linie de formare, uscare și stivuire a plăcilor, dezvoltările tehnice aferente acesteia ocupând o suprafață de aproximativ 14.000 mp, informează economedia.ro.

Noua linie, care funcționează în parametri optimi, reprezintă un pas major către îmbunătățirea semnificativă a eficienței producției și extinderea gamei noastre de produse pentru a servi mai bine o bază de clienți în continuă creștere”, a declarat Ovidiu Păscuțiu, CEO al Grupului Saint-Gobain în România.

Pe lângă creșterea disponibilității produselor în piață, amplificarea capacității de producție deschide noi orizonturi, Saint-Gobain consolidându-și poziția de lider în inovație și calitate în industria materialelor de construcții. Luăm în considerare creșterea nivelului exporturilor produselor fabricate la Turda și prin posibilitatea de a produce aici noi tipuri de plăci, ce urmează a fi dezvoltate în conformitate cu cerințele piețelor din țările vecine României. Grupul Saint-Gobain are 160.000 de angajați în 76 de țări.

Grupul Saint-Gobain are în România douăsprezece situri industriale localizate în Călărași, Brăneşti, Ploieşti, Satu-Mare, Turda, Suceava și Vălenii de Munte, toate acestea fabricând materiale de construcții.

Saint-Gobain oferă o diversitate de locuri de muncă, cu perspective solide de viitor și parcursuri profesionale variate, mobilitatea în cadrul Grupului fiind promovată și încurajată în toate țările în care compania este prezentă, reușind să răspundă așteptărilor tuturor generațiilor.

Candidații vor avea ocazia de a se alătura unui Grup orientat spre inovare, care se angajează să decarbonizeze piețele industriale și de construcții. Compania oferă un mediu de lucru favorabil dezvoltării profesionale, punând accent pe bunăstare și încurajarea performanței.

Anul acesta, Saint-Gobain România a primit certificarea „Angajator de Top” din partea Top Employers Institute, pentru al 6-lea an consecutiv, datorită condițiilor de muncă excelente oferite angajaților săi, remarcându-se, în special, pe aspectele care îi unesc pe angajați și îi apropie, creând astfel un sentiment de apartenență în cadrul organizației.

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă disponibile, persoanele interesate pot suna la +40 (741) 331 440.

error: Content is protected !!