(Foto) Vlăduța Lupău s-a ales cu mai multe răni, după o căzătura

Updated on iulie 19, 2024 (Foto) Vlăduța Lupău s-a ales cu mai multe răni, după o căzătura 1

Vedeta de muzică populară Vlăduța Lupău a suferit un mic accident în timp ce se juca cu fiul ei cel mare, Iair. Incidentul nu este grav, însă artista s-a ales cu câteva răni.

Potrivit spuselor artistei, accidentul s-a produs în timp ce se afla acasă cu Iair. Băiețelul, plin de energie, a fugit, iar Vlăduța l-a urmărit, dorind să îl oprească. Din păcate, artista a alunecat și a căzut, rănindu-se ușor.

Vlăduța Lupău a povestit incidentul pe rețelele de socializare, asigurându-și fanii că nu este nimic grav. Deși accidentul i-a provocat durere și disconfort, artista a menționat că se simte bine și că se va recupera rapid.

„Ce am făcut? Am fugit după Iair și eram în șlapii ăia pe care i-ați văzut în poză și am picat. Problema e cum o să apar eu acum în rochițe la evenimente și cu mâna pe microfon așa?”, a spus Vlăduța Lupău, pe pagina personală de Instagra, potrivit wowbiz.ro.

(Foto) Vlăduța Lupău s-a ales cu mai multe răni, după o căzătura 2 (Foto) Vlăduța Lupău s-a ales cu mai multe răni, după o căzătura 3

Mesajul emoționant transmis de Vlăduța Lupău în ziua în care a născut
Dar nicio problemă nu îi poate umbri fericirea în această perioadă. Vlăduța Lupău radiază de când a devenit mămică pentru a doua oară. Iar în ziua în care a născut, a trimis un mesaj emoționant.

„Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră.

Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, în una dintre cele mai frumoase zile din viața sa.

error: Content is protected !!