(Video) Elevul pentru care școala este importantă. Spune că Bacalaureatul a fost ușor: „Am învățat pur și simplu, mă gândesc la viitorul meu! Trebuie să fac și eu ceva cu viața mea decât să stau să lucrez de la o vârstă fragedă”

Updated on iulie 7, 2024 (Video) Elevul pentru care școala este importantă. Spune că Bacalaureatul a fost ușor: „Am învățat pur și simplu, mă gândesc la viitorul meu! Trebuie să fac și eu ceva cu viața mea decât să stau să lucrez de la o vârstă fragedă” 1

Peste 134.000 de absolvenți de liceu, care au început examenul de Bacalaureat 2024 luni, 17 iunie, își așteaptă rezultatele probelor susținute. Pentru unii, „Examenul Maturității” a fost greu, dar au existat și elevi cărora Bacalaureatul li s-a părut ușor.

Robert Cristian, un elev care deja a fost admis la facultate spune că examenul nu a fost greu. Acesta a vorbit despre cât de importantă este școala în pentru viitorul său.

„A fost un examen accesibil, sper că și pentru ceilalți absolvenți de clasa a 12-a a fost la fel. Sunt foarte fericit, am intrat și la facultate, la politehnică pe ingineria transporturilor. La „Bac” cred că iau 9,50 la mate pentru că am făcut niște greșeli banale. Am ieșit primul, dar a fost foarte ușor subiectul. Vedem acum la geografie cum o să fie. Posibil o să fie ușor, la fel ca la română. Nu sunt tocilar, dar am învățat pur și simplu, mă gândesc la viitorul meu. Dacă stai și te gândești la viitorul tău: „bă trebuie să fac și eu ceva cu viața mea decât să stau să lucrez de la o vârstă fragedă”, a spus elevul.

Clipul cu elevul Robert Cristian a devenit viral pe internet, iar mulți români l-au lăudat pentru atitudinea pe care o are față de școală.

„Educația pe care a primit-o de la părinți ,dorința lui de a realiza ceva in viața, îl caracterizează pe acest tânăr. Felicitări. Dacă așa ar fi toți tinerii României, țara asta ar merge foarte bine”, a comentat cineva.

„Felicitari tinere! In sfarsit un tanar cu capul pe umeri, frumos educat”
„Mai vedem și noi tineri echilibrati care învață si își doresc sa facă ceva în viata”
„Felicitări! Mai rar asa în ziua de azi!”, au mai fost câteva din comentarii.

Când se afișează rezultatele la BAC 2024
Elevii din ultimul an de liceu, care au susținut examenul de Bacalaureat, așteaptă nerăbdători rezultatele. După emoțiile din zilele de examen, absolvenții vor afla și primele rezultate la BAC 2024.

Primele rezultate ale examenului de BAC 2024 vor fi afișate luni, 8 iulie, până la ora 12, iar în intervalul orar 12:00 – 18:00 se pot depune contestații.

8 iulie 2024 – Afișarea rezultatelor la probele scrise până la ora 12.00) și depunerea contestațiilor în intervalul orar 12.00 – 18.00;
9 – 11 iulie 2024 – Rezolvarea contestațiilor;
12 iulie 2024: Afișarea rezultatelor finale.

Rezultatele la Bacalaureat 2024 vor fi afișate de Ministerul Educației pe site-ul oficial, rezultate.edu.ro, dar și la avizierele centrelor de examen pe data de 3 iulie 2023, până la ora 12:00.

Acest lucru înseamnă că, cei care au participat la prima sesiune de Bac 2024, vor afla în cursul dimineții cum s-au descurcat la probele scrise pe care le-au susținut la limba și literatura română, matematică sau istorie și la proba la alegere în funcție de profilul urmat.

error: Content is protected !!