(Foto) Clujeni gospodari. Nemulțumiți de cum arată intrarea în sat, s-au mobilizat și au curățat locul

Updated on iunie 28, 2024 Nemulțumiți de aspectul neglijent al intrării în localitate, locuitorii din Căpușu, Cluj, au demonstrat spirit civic exemplar și au pus umărul la o schimbare radicală.

Totul a pornit de la o inițiativă lansată pe un grup online de către Balla Jozsef, un locuitor al comunei. “Înfrumusețăm satul!”, a sunat apelul, mobilizând rapid o echipă de voluntari dornici să contribuie la îmbunătățirea aspectului localității.

Înfrumusețăm satul. Miercuri, 26 iunie de la ora 18:00, organizăm o “mișcare” de înfrumusețare prin care dorim să facem intrarea în sat mai plăcută estetic prin tunderea ierbii și a buruienilor.

(Foto) Clujeni gospodari. Nemulțumiți de cum arată intrarea în sat, s-au mobilizat și au curățat locul 1

Fiecare cetățean dornic este binevenit să se alăture! Este nevoie de oameni cu motocoase și echipament propriu pentru acest scop”, a transmis acesta pe Facebook.

Apelul lui i-a mobilizat pe locuitorii comunei, care au ieșit în număr mare la treabă.

„Ieri ne-am adunat în număr frumos și am făcut treabă serioasă. Am reușit să tăiem iarba, să curățăm șanțurile, să adunăm mizeriile și să tăiem din arborii care blocau vederea pentru șoferi !!!

S-a văzut puterea comunității cu adevărat. Mulțumim foarte mult tuturor pentru efortul depus și sperăm să mai continuăm curând și cu alte proiecte!”, a transmis Balla Jozsef.

(Foto) Clujeni gospodari. Nemulțumiți de cum arată intrarea în sat, s-au mobilizat și au curățat locul 2 (Foto) Clujeni gospodari. Nemulțumiți de cum arată intrarea în sat, s-au mobilizat și au curățat locul 3 (Foto) Clujeni gospodari. Nemulțumiți de cum arată intrarea în sat, s-au mobilizat și au curățat locul 4 (Foto) Clujeni gospodari. Nemulțumiți de cum arată intrarea în sat, s-au mobilizat și au curățat locul 5 (Foto) Clujeni gospodari. Nemulțumiți de cum arată intrarea în sat, s-au mobilizat și au curățat locul 6

error: Content is protected !!