Se deschide Ștrandul cu 6 bazine de înot și tobogane, aflat la 1 oră și jumătate de Cluj. Intrarea este doar 20 de lei pe zi, dar primele 2 săptămâni se intră gratis

Updated on iunie 20, 2024 Se deschide Ștrandul cu 6 bazine de înot și tobogane, aflat la 1 oră și jumătate de Cluj. Intrarea este doar 20 de lei pe zi, dar primele 2 săptămâni se intră gratis 1

Complexul Weekend din Târgu Mureș a fost amenajat și dat spre utilizare la sfârșitul secolului al XIX-lea. S-a dezvoltat inițial prin construirea unui bazin de canotaj în jurul unui braț mort al râului Mureș, ajungând în prezent să cuprindă alte șase bazine și un Bazin Olimpic de înot cu adâncimea de 1.80 m acoperit cu balon presostatic Datorită dimensiunilor și adâncimilor diferite, bazinele sunt potrivite atât pentru înotători cât și pentru amatori ai acestui sport.

Bazinele exterioare ale complexului Weekend Târgu Mureș se redeschid vineri, 21 iunie 2024, începând cu ora 14.00. Până la deschiderea oficială din 5 iulie, nu este percepută taxă de intrare.

Complexul de Agrement Weekend Târgu Mureș, complex capabil să primească câteva mii de vizitatori simultan, anunță redeschiderea noului sezon estival 2024, vineri 21 iunie. În aceste două săptămâni dinainte de deschiderea oficială din 5 iulie, se vor mai face ultimele retușuri și se vor efectua teste pentru recircularea apei, pentru a asigura târgumureșenilor cele mai bune condiții de îmbăiere și relaxare. Din aceste considerente, în perioada 21 iunie – 5 iulie accesul va fi liber, nepercepându-se taxe de intrare.

Bazinele exterioare din zona de îmbăiere vor fi deschise zilnic, între orele 09.00 – 20.00, cu excepția zilelor de luni, când complexul este închis pentru activități de întreținere și curățenie. În acest timp, vor fi disponibile servicii de salvamar și de prim ajutor.

Se deschide Ștrandul cu 6 bazine de înot și tobogane, aflat la 1 oră și jumătate de Cluj. Intrarea este doar 20 de lei pe zi, dar primele 2 săptămâni se intră gratis 2 Se deschide Ștrandul cu 6 bazine de înot și tobogane, aflat la 1 oră și jumătate de Cluj. Intrarea este doar 20 de lei pe zi, dar primele 2 săptămâni se intră gratis 3

În 2024 tarifele biletelor rămân neschimbate. Costul unui bilet pentru adulți va fi 20 de lei pentru întreaga zi, iar pentru copii 10 lei (copiii până la 3 ani au acces gratuit). Târgumureșenii beneficiază de o reducere de 25% la biletele de intrare pentru cele 4 bazine de îmbăiere (2 pentru adulți și 2 pentru copii).

6 bazine de înot
Bazin cu polipropilenă pentru copii: S= 75mp; cu adâncimea de 0,30 m;
Bazin de înot cu poduleț și țășnitori: S= 350mp,cu adâncimea de 0,60 m
Bazin cu tobogan; adâncime de 0,60 m; suprafata totală = 2.410 m2; platforma între bazine este de 542,3 m2 pe care se află montat toboganul. Spălător de picioare din jurul celor două bazine în lungime totală de 199,5 m
Bazin de înot cu adâncimea de 1,80 m S= 1.500 mp.- 50x30m; 1500×1,8= 2700m3
Bazin de inot cu adâncimea de 1,20 m S =2.850 mp;- 95x30m; 2625×1,2=3150m3
Bazin de inot cu figurină pentru copii S=72 mp, adâncime de 1 m.

3 tobogane
Tobogane pe structură metalică si jghiaburi din plastic

Tobogan pentru copii, montat pe platforma dintre cele două bazine cu tobogan, cu adancimea de 0,60 m. Structură metalică, având jghiaburi din fibră de sticlă si plastic cu inălțimea de plecare la 6 metri.
Toboganul cu trei jghiaburi care este tot pe structură metalică având înălțimea de plecare de 8 m pentru toate cele trei jghiaburi.
Toboganul nou, construit pe structură metalică având 4 jghiaburi , 3 pe platforma de 12 m si 1 pe platforma de 8 m.

Plajă amenajată
Plaja este amenajată cu pajişte naturală, sistem de udat şi irigat, care se coseşte cu regularitate, şi este situată în jurul bazinelor de înot şi a lacului de canotaj. Este dotată cu şezlonguri, balansoare şi umbrele de soare.

6 parcuri de joacă pentru copii
Parcul mare de joacă având 850 m2, are în dotare tobogane, balansoare, figurine , trasee cu obstacole si alte obiecte de joacă din lemn și metal. Pavat cu dale de cauciuc.
Parc de joacă de 500m2, dotat cu aparate pentru gimnastică si trasee pentru copii- tobogane plase de cățărat si alte obiecte. Pavat cu dale de cauciuc
Parc de joacă pentru copii dotat cu leagăne si figurine , pavat cu dale de cauciuc
Parc de joacă situat in prelungirea spațiului de la bazinul cu figurină pavat cu dale de cauciuc si având tobogane ,figurine si alte obiecte de joacă din lemn si metal.
Parc de joacă pentru copii de 400m2 dotat cu groapă cu nisip, tobogane si leagăne pentru copii. Suprafață de iarbă.
Parc de joacă pentru copii de 60m2 dotat cu leagăn si groapă de nisip pentru joacă

Advertisements
error: Content is protected !!