Cel mai mare complex balnear din Europa îi atrage pe clujeni ca un magnet. Tariful pentru o zi

Updated on iunie 19, 2024 Cel mai mare complex balnear din Europa îi atrage pe clujeni ca un magnet. Tariful pentru o zi 1

Cel mai mare complex balnear din Europa se află în Ungaria, la doar 80 de km de Oradea. Hajdúszoboszló este cel mai cunoscut oraş termal situat în Câmpia Mare a Ungariei – atracţia sa principală este complexul balnear cu celebrele sale Băi termale, Ștrand, Aquapark şi Aqua-Palace.

Principalul punct de atracţie al oraşului îl reprezintă complexul balnear, compus din renumitul complex balnear, Aquapark, din ştrand termal şi parcul acvatic de distracţii Aqua Palace, inaugurat în anul 2010 Aqua Palace. Datorită serviciilor deosebite, complexul balnear oferă pe tot parcursul anului o experienţă de neuitat atât pentru persoanele dornice de tratament, cât şi pentru cele doritoare de recreere şi nu în ultimul rând familiilor cu copii.

Pe străzile şi în bazinele din staţiune se vorbeşte limba română mult mai des decât ne-am aştepta pentru o localitate din Ungaria. Iar în această perioadă, pentru că vacanţa abia începe, tarifele au fost reduse chiar şi cu 50%. Pentru accesul în zona de ștrand și bai termale ce se întinde pe 30 de ha turiștii trebuie să platesca echivalentul a 10 euro. Daca vor adrenalina in aquapark sau vor sa se bucure de conditiile din zona VIP – taxa suplimentara este de 16 euro, informează observatornews.ro.

Băi termale
Cu o istorie lungă, băile cu apele termale celebre și prin serviciile sale numeroase pentru îngrijirea sănătății a devenit un centru național al sănătății. În complexul balnear din Hajdúszoboszló,pe lângă curele de baie, oaspeţii mai pot pot opta pentru aproximativ 40 de tipuri de tratamente, care îşi exercită efectele benefice mai ales prin combinarea acestora.

Aqua-Palace
Aqua-Palace îl aşteaptă pe cei care doresc să se odihnească cu piscine tematice acoperite, tobogane, servicii prietenoase pentru copii şi cu o mare varietate de programe, acestea fiind disponibile și pe timp de iarnă.

Strand
Deschis din mai până toamna târziu.
Băila se întind pe o suprafață de 30 de hectera și cuprind 13 bazine care oferă experiențe unice prin: plajă mediterană, bazine de val, bule, instruire și omega.Dintre operaţiunile de dezvoltare a băii în aer liber, implementarea ţărmului mediteranean reprezintă una din dezvoltările care necesită atenţie suplimentară. Este cea mai mare piscină în aer liber construită în Europa Centrală.

Aquapark
Deschis din mai până toamna târziu. Aquapark este un paradis real cu tobogane. Aquaparkul dispune de 9 tipuri de tobogane cu punctul de pornire la 12 metri. Fiecare oferă o aventură diferită. Numele toboganelor vă descrie felul lor: Multitoboganul cu patru piste, Kamikaze, Hidrotoboganul, Gaura Neagră, Fluviul Nebunesc, Toboganul Uriaş, Gaura Uriaşă, Tornada, Niagara.

Premium Zona
Deschis din iunie până la sfârșitul lunii august. Cel mai nou și mai atractiv spa wellness în aer liber din Ungaria a fost construit, ca o extensie a plajei din Hajdúszoboszló. Zona Premium satisface cerinţele de calitate de cinci stele prin elementele sale vizuale atrăgătoare, speciale, experieţe acvatice unice și servicii de wellness.

error: Content is protected !!