(Video) Tanti Lenuța își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Mircea Bravo i-a făcut o surpriză

Updated on iunie 6, 2024 (Video) Tanti Lenuța își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Mircea Bravo i-a făcut o surpriză 1

Tanti Lenuța din Chinteni, cunoscută și sub numele de ”bunica” lui Mircea Bravo, și-a sărbătorit ziua de naștere. „Bunica” lui Mircea Bravo a împlinit 76 de ani.

Vloggerul a ținut să îi facă o surpriză bunicii de ziua ei așa că a luat ceterașii din Gherla și a mers într-o vizită neanunțată.

În vârstă de 76 de ani, Lenuța Moldovan, pe numele său real, este originară din comuna Chinteni din județul Cluj și apare adesea în clipurile video ale lui Mircea Bravo. Deși nu este bunica reală a vloggerului, cei doi se înțeleg foarte bine în realitate.

Bunica din Chinteni: ”Mircea Bravo mi-a salvat viața! A doua zi, soțul meu a murit!”
Bătrâna spune că se simte ca într-o adevărată familie alături de Mircea și de întreaga echipă cu care filmează și realizează conținut media. Acest lucru i-a fost de un real ajutor atunci când a trecut printr-un moment de cotitură din viața ei.

”Foarte mult țin la mine, foarte mult mă respectă! Au grijă de mine, la vârsta mea…”, povestește bunica.

Iar dacă nu ar fi fost Mircea, este posibil ca tanti Lenuța să nu mai fi fost, astăzi, în viață.

”Am rămas singură… Când am fost bolnavă, Mircea m-a sunat și m-a întrebat ce fac. Și i-am spus că nu prea știu ce fac, pentru că nu mai am voce. Și nu a durat mult până a ajuns la mine cu un rezident. M-au luat și m-au dus imediat la spital. Și mi-au salvat viața, pentru că am fost foarte bolnavă”, povestește tanti Lenuța.

Din nefericire, când s-a întors acasă, casa era goală. Însă sprijinul fiului, dar și al ”fiilor adoptivi”, cum le-am putea spune, a fost ceea ce a ajutat-o să treacă peste această cumplită pierdere.

”Soțul meu, Sandu, trăia atunci. Astăzi m-au dus pe mine la spital și mâine noapte a murit Sandu. Și după, am rămas pe umerii lor și ai băiatului”, a povestit bunica din Chinteni în ediția de duminică seara a emisiunii iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN.

error: Content is protected !!