„Zbor” deasupra Clujului. S-a deschis tiroliana din Parcul Tineretului. Programul și tarife

Updated on mai 23, 2024 „Zbor” deasupra Clujului. S-a deschis tiroliana din Parcul Tineretului. Programul și tarife 1

După o așteptare de doi ani de la inaugurarea parcului, în sfârșit te poți bucura de senzațiile tari oferite de tiroliana din Parcul Pădurea Clujenilor. Instalația a fost pusă în funcțiune recent și este pregătită să primească vizitatori zilnic, de la prânz până la ora 21:00.

Tiroliana are o lungime de 270 de metri și o diferență de nivel de 25 de metri, oferind o experiență unică de zbor deasupra parcului. Operarea instalației este asigurată de aceeași companie care se ocupă și de tiroliana din Cheile Turzii.

„Suntem încântați să vă anunțăm că puteți să vă bucurați de o experiență de neuitat, la noua tiroliană din Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor din Cluj-Napoca! Adrenalina, aventura și distracția vă așteaptă în această locație superbă, unde vă puteți testa limitele și vă puteți bucura de peisajele spectaculoase. Vă invităm să vedeți cu ochii voștri experiența unică pe care o oferim în acest video și să ne fiți alături în această nouă aventură. Vă așteptăm cu drag la tiroliana din Parcul Tineretului Pădurea Clujenilor în capăt la Bulevardul Muncii”, au transmis cei care se ocupă de tiroliană.

De instalație se ocupă aceeași firma care operează și tiroliana din Cheile Turzii. Prețurile unei plimbări sunt de 30 de lei (copii, pensionari, studenți) și de 40 de lei pentru adulți.
Program:

•Luni – Vineri: 12:00 – 21:00
•Sâmbătă – Duminică: 12:00 – 22:00

 

error: Content is protected !!