Taxă neașteptată pe bon la restaurant: Un client contestă plata garanției pentru sticlele consumate

Updated on mai 7, 2024 Taxă neașteptată pe bon la restaurant: Un client contestă plata garanției pentru sticlele consumate 1
(foto arhiva)

Bărbat revoltat după ce a observat o nouă taxă pe bonul primit la restaurant. Un bărbatul a mărturisit că nu se aștepta să găsească pe nota de plată garanția pentru două sticle de bere, care au rămas în local, așadar nu le-a luat acasă. Pentru acest lucru s-a certat cu ospătarul care l-a servit la masă.

M-am certat cu un ospătar deoarece pe bon apăreau 2 garanții de returnare pentru 2 beri la sticlă pe care le-am consumat. Ce porcărie mai e și asta să îți impună să plătești taxa de garanție, dar ei să păstreze sticlele?
I-am spus să îmi dea sticlele dacă tot m-a pus să plătesc taxa și a zis că nu poate să mi le dea, că ei le returnează”, a scris românul pe platforma Reddit, unde a primit numeroase comentarii, scrie Fanatik.

Sunt eu bătut în cap și nu mai înțeleg cum funcționează lucrurile sau ăștia încearcă să te fure și la 50 de bani după ce că prețurile sunt exagerate în unele locuri!”, a completat acesta.

Cum au reacționat oamenii la această situație
Oamenii au reacționat în număr foarte mare după ce au citit postarea despre bonul de la restaurant pe care figura taxa de o,50 de bani pentru două sticle cu garanție. Unii au mărturisit că s-au confruntat cu aceeași situație.

Pe de altă parte, au fost mulți români care au rămas surprinși de felul în care încearcă patronii să fure de la clienți. Majoritatea au declarat că nu există nicio informație pe meniu în privința faptului că trebuie achitată garanția pentru sticle.

O româncă a dat o groază de bani pe un cozonac, la supermarket: A avut parte de șocul vieții acasă, când l-a tăiat
O româncă și-a cumpărat un cozonac cu nucă și ciocolată din supermarket și, având în vedere că prețurile – mai ales cele de la dulciuri – au explodat în ultima perioadă, cu siguranță nu a dat puțini bani pe el. Femeia a avut parte însă de șocul vieții acasă, când a vrut să deguste cozonacul, scrie stiripesurse.ro.

Cu un ton dezamăgitor și sarcastic, femeia care achiziționase cozonacul de la Kaufland a transmis un mesaj ironic într-un videoclip pe TikTok: „Cumpărați cozonac cu nucă și ciocolată de la Kaufland. Wow, câtă nucă are și câtă ciocolată, dar cred că nu o văd eu. Minunat!”.

Desigur, “rețeta” de cozonac a primit rapid și feedback-ul internauților:
* Feliile se ung cu ciocolată și se presară nucă măcinată! Scrie pe ambalaj!!
* Nu te-ai prins, of! Le cumperi separat (cozonac, nucă, ciocolată) și le asamblezi acasă, cu topping de aer care expiră într-un an… Are euro, nu ciocolată.
* Nu îmi vine să cred că ai avut noroc, cozonacul pe care l-am luat eu nici miez nu avea.
* Nu are nici lapte și nici ouă, doar făină, zahăr și colorant.
* Scria pe etichetă: “Atenție, poate conține nucă și ciocolată?”
Le cumperi separat (cozonac, nucă, ciocolată) și le asamblezi acasă
Cozonacul abia dacă avea urme ale trecerii pe lângă cacao și nucă.

@r.o.z_p.u.d.r.a @Kaufland România #itsnotok #why #no #fyp ♬ sunet original – De Vorba La Cafea 💠

error: Content is protected !!