(Video) Gestul ciudat al unui clujean. A plecat cu banca de lemn acasă

Updated on mai 6, 2024 (Video) Gestul ciudat al unui clujean. A plecat cu banca de lemn acasă 1

Un incident neplăcut a marcat Sâmbăta Mare în Cluj-Napoca, când un individ a furat o bancă din fața unei clinici veterinare din cartierul Mănăștur. Fapta a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar imaginile au stârnit indignare în rândul locuitorilor.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe individ plecând cu prada sub braț, fără a fi observat de cei din jur.

„Rugăm domnul care a avut nevoie de banca noastră de Paște, după sărbători și după ce își face treaba cu ea, să o înapoieze, că și noi avem nevoie de ea. Mulțumim!”, au transmis reprezentanții clinicii, într-un mesaj viralizat pe rețelele sociale.

„Cei care îl recunosc pe acest personaj ne pot lăsa un mesaj la comentarii sau pe Facebook. Noi îl sfătuim pe bărbatul din imagini să returneze banca, pentru că furtul se pedepsește cu închisoare”, au scris proprietarii.

„În jurul blocului A1C, de pe Calea Florești, unde suntem localizați, nu este de găsit. Că o aduceam noi înapoi. După cum spuneam, o așteptăm înapoi, după ce își termină treaba cu ea”, a notat Clinica Veterinară Calvaria, într-un „update” al cazului.

error: Content is protected !!