Salariile exorbitante ale bucătarilor de la Pescobar: “5000-6000 de euro pe lună, plus casă, masă, mașină”

Updated on aprilie 18, 2024 Salariile exorbitante ale bucătarilor de la Pescobar: "5000-6000 de euro pe lună, plus casă, masă, mașină" 1

Dumitru Dragomir a dezvăluit suma incredibilă pe care o câștigă un bucătar la restaurantul lui Pescobar. Recent, Pescobar și-a mai deschis un restaurant, la Craiova, iar marea deschidere a fost neașteptat de bună. Oamenii s-au îngrămădit la intrare, metaforic vorbind, căci doritorii au făcut cereri pentru rezervare în prealabil.

„A dat drumul la Craiova. A avut 3000 de rezervări în prima zi. Are vreo 700-800 de locuri. Dar dacă mănâncă de trei-patru ori. Îți dai seama că e nenorocire. A cucerit tot”, a dezvăluit Mitică Dragomir, citat de Fanatik.

Unul dintre atuurile lui Pescobar, spune Mitică Dragomir este acela că știe să-și aleagă oamenii. Are unii dintre cei mai buni bucătari, pe care îi plătește regește, cu sume care ajung la mii de euro lunar. Mulți obțin aceste salarii nici măcar în străinătate. „Se duce lumea pentru că are și bucătari. A adus bucătari trăsnet. A adus bucătari de afară. Pe alții i-a dat afară. 5000-6000 de euro ia un bucătar pe lună. Plus casă, masă, mașină. Dacă ești bun, îți faci tu și spargi pe toată lumea”, a povestit Dumitru Dragomir.

Câți bani câștigă Pescobar într-o zi
Conform fostului şef al Ligii Profesioniste, Pescobar ajunge ca, atunci când trage linie la finalul zilei, să aibă câștiguri de sute de mii de euro. Astfel că, averea patronului de restaurante crește ușor și sigur.

Are avere de 10.000. E cel mai tare pe lichidități. Din HoReCa nu-l bate nimeni. Are profit de 100.000 de euro pe zi. Care îi rămân. Clujul, Timișoara, Craiova, Snagovul. 100.000 de euro  pe zi, nu pe lună, câștig.

Anul ăsta face peste 25 de milioane de euro. Tu m-ai întrebat de avere, avere a început să facă acum”, a povestit Dumitru Dragomir despre averea lui Pescobar la MAX Profețiile lui Mitică.

Însă, banii nu îi garantează și liniștea lui Pescobar. Mitică Dragomir a mărturisit că afaceristul nu este pe placul multor persoane, deoarece succesul său deranjează. De altfel, l-a dat exemplu și pe Alin Bucur, împiedicat să investească 8 milioane de euro în plaja din Mamaia.

Nu-l iubește nimeni, din cauza succesului. Dacă ai succes, toată lumea vrea să-ți pună piedici. Asta e România. Pe ăsta la mare, pe Bucur, toată lumea în loc să-l felicite și să-l sprijine să facă ceva pe litoralul ăla și plaja de au distrus-o, s-a găsit unul să-i pună bețe-n roate.

Bine, am auzit acuma, n-a vrut să lovească în Bucur, Ion Stelian. A vrut să lovească în amiralul, care este primar la Constanța. Că nu avea nimic cu Bucur”, a adăugat Mitică Dragomir despre Pescobar.

error: Content is protected !!